Jump to content

Polak jednak potrafi:-)

Recommended Posts

Posted

Stara historia, ale ciekawa. Tylko nazwa moim zdaniem beznadziejna, no ale nie nazwa na szczęście w paluszkach jest najważniejsza. Zawsze lubiłem znajdować podwójne paluszki, bo to trochę jak z czterolistną koniczynką. Pytanie czy aby nie tracą swego uroku jeśli wszystkie są takie? W takiej paczce to już chyba tylko potrójnych szukać. Albo... pojedynczych. ;-)

Posted (edited)
Zawsze lubiłem znajdować podwójne paluszki, bo to trochę jak z czterolistną koniczynką. Pytanie czy aby nie tracą swego uroku jeśli wszystkie są takie?

Heh, chyba masz rację :lol:

Edited by Pan_Grzegorz
Posted (edited)
Pytanie czy aby nie tracą swego uroku jeśli wszystkie są takie?

No i właśnie dlatego wg mnie to jest beznadziejny pomysł i dziwie sie że wypalił. W końu co to za przyjemność, jak w paczce sa wszystkie podwójne. To tak jakby diamenty rosły na drzewach. A tak wogóle to jestem ciekaw jak można jedzenie opatentowac?

Edited by lisz55
Posted
Skoro pomysł wypalił, to widocznie jest dobry.

Porównanie z diamentami bardzo nietrafione :lol:

Można opatentować wzór przemysłowy. polecam lekturę: http://uprp.pl

czemu nietrafione? a co to jest za wzór 2 paluszki połączone razem? wg mnie to jest mocno naciągane

Posted (edited)

Można jeszcze DWA paluszki skrzyżować pod kątem 90 stopni i też opatentować. Będzie zabawa, kto wyciągnie dwa paluszki niepołamane.

Edited by maryuse