Jump to content

Recommended Posts

Posted

to moja pierwsza domena, szczerze powiem ze nie mam na ten temat zadnego pojecia :lol: ku mojemu zaskoczeniu dostalem oferte na te domene z zapytaniem za ile sprzedam, jednak nie wiem ile moze byc warta. prosze o pomoc w wycenie :lol:

aha, mam jeszcze: naczyniajednorazowe.pl i izolacjebitumiczne.pl . myslicie ze moga byc cos warte??

z gory dziekuje

Posted
to moja pierwsza domena, szczerze powiem ze nie mam na ten temat zadnego pojecia :lol: ku mojemu zaskoczeniu dostalem oferte na te domene z zapytaniem za ile sprzedam, jednak nie wiem ile moze byc warta. prosze o pomoc w wycenie :lol:

aha, mam jeszcze: naczyniajednorazowe.pl i izolacjebitumiczne.pl . myslicie ze moga byc cos warte??

z gory dziekuje

każda domena może być coś warta, no może prawie każda :P choć najczęściej musi swoje odleżeć i poczekać, aż komuś wpadnie w oko :lol: teraz przyszedł czas na dyktafony.com - pomyśl jaka cena w pełni Ciebie satysfakcjonuje i obniż ją o 40%. Jeżeli to będzie np. 2.000 zł i kupiec zgodzi się na taką cenę to obydwoje zrobicie dobry interes.

Posted

Dobry keyword w coraz mniej popularnym w Polsce rozszerzeniu (Sylyx mnie zabije.. :lol: ) Do 1000 PLN dla końcowego klienta.

DD

Posted
Cena dobra, możesz żyć. :lol: Nawet zgodzę się z wyceną, ale tylko dlatego, że teraz dyktafon to ma każda komórka.

Dyktafony były modne u mnie na uczelni ( sam miałem ) :lol:

Zgadzam się z Sylyxem i DD do 1000 zł to będzie interes życia.