Jump to content

likwidacja profilu

Guest weldman

Recommended Posts

Guest weldman
Posted (edited)

likwidacja profilu

Edited by weldman
Guest weldman
Posted (edited)

likwidacja profilu

Edited by weldman
Posted

także moim zdaniem jesteś w plecy jakiś czas temu odrzuciłem ofertę w tej samej kwocie na IDN pożyczkihipoteczne*pl i nie żałuję - a może to była Twoja oferta :lol:

#pożyczkahipoteczna.pl

#pożyczkihipoteczne.pl

Posted
także moim zdaniem jesteś w plecy jakiś czas temu odrzuciłem ofertę w tej samej kwocie na IDN pożyczkihipoteczne*pl i nie żałuję - a może to była Twoja oferta :lol:

#pożyczkahipoteczna.pl

#pożyczkihipoteczne.pl

No to dziwne. Bo ja jakieś 3 miesiące temu wysłałem zapytanie o pożyczkihipoteczne.pl z formularza ND i abonent odpisał mi, że 1,5k do negocjacji :lol:

Posted

Heh, przez chwilę myślałem że to dział "sprzedaż" i już chciałem kupować póki ktoś się nie rozmyśli. A tu taki numer. Tragiczna cena, na głupim allegro pewnie byś drożej sprzedał...

Posted (edited)
No to dziwne. Bo ja jakieś 3 miesiące temu wysłałem zapytanie o pożyczkihipoteczne.pl z formularza ND i abonent odpisał mi, że 1,5k do negocjacji :lol:

Heden nie strasz ... ufff już myślałem że coś przegapiłem :lol:

nie pisz więcej na ND - jak coś to PM :lol:

Edited by Guest
Guest weldman
Posted (edited)

likwidacja profilu

Edited by weldman
Guest weldman
Posted (edited)

likwidacja profilu

Edited by weldman
Posted
Może na rynku domen, parę miesięcy to wieczność. W marcu wystawiłem w tej cenie na Allegro i nie było chętnych.

Pewnie zawsze do przodu - zwłaszcza jak regniete z palca - ale jednak można było wyciagnąć dużo więcej , a że allegro się często nie sprawdza to fakt, dlatego ja nie traktuję poważnie tego kanału sprzedaży domen, raczej jako słup ogłoszeniowy od czasu do czasu.