Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jak wycenicie domenkę Pogadaj.pl

Wydaje mi się niezła dla operatora telefonii VOIP, wydawcy kart telefonicznych, komunikatora i generalnie firmy związanej z masową komunikacją.

No fajna, nie to co stajenny.pl :lol:

Posted (edited)

1.gadaj.pl z 2001 chyba jakieś forum

2.rozmawiaj.pl z 2005 na sprzedaż

3.porozmawiaj.pl z 2006 na sprzedaż

4.pogadaj.pl 2008 ............

Sądzę , że jak jakiś operator, wydawca kard itp.... miałby się zainteresować to to najpier nr 2 i nr 3 a później 4

Domena pogadaj.pl według mnie jest niszowa. Skierowana typowo do wąskiej i młodej grupy społecznej.

Jak już to na serwis dla małolatów + młodzieży.

Sama domena do 50 zł jak dla mnie.

Edited by jonatan
Posted (edited)

no jak fakt, że domena jest wystawiona na sprzedaż oznacza dla ciebie, że jest g... warta to nie mam pytań :lol:

z tego wynika, że wszystkie domeny należące do domainerów i czekające na swojego kupca to chłam :lol:

edit: czy wiadomo ci za ile są do kupienia tamte domeny? :lol:

Edited by przemowild
Posted
no jak fakt, że domena jest wystawiona na sprzedaż oznacza dla ciebie, że jest g... warta to nie mam pytań :lol:

z tego wynika, że wszystkie domeny należące do domainerów i czekające na swojego kupca to chłam :P

Pokaz w moim poście gdzie napisałem że to g.... Stwierdziłem nawet , że według mnie operator ..ktoś z branży zainteresuję się wcześniej podanymi domenami przeze mnie nr 2 nr 3 niż domeną pogadaj.pl . Jak właściele tamtych domen poproszą o wycenę na forum di.pl wtedy być może podam swoją opinię i wycenę. :lol:

Czytaj uważnie co jest napisane - świat nie jest taki trudny.... :lol: Wystarczy czytać ze zrozumieniem ;)

Posted
edit: czy wiadomo ci za ile są do kupienia tamte domeny? :lol:

Może się okazać, że uslyszę 200 zł lub 2 k ? no i co??

Jakie to ma przełożenie na Twoją domenę ? :lol:

Chyba, że dasz cenę 100 zł wtedy będziesz miał argument, że Twoja jest tańsza - według mojej oceny :lol:

Posted

Idąc twoim torem rozumowania to 80% sprzedaży z tego forum poszło by za 50 pln bo przecież są inne ciekawsze domeny, którymi klient powinien sie zainteresować. Twój argument zupełnie do mnie nie przemawia i twoja pokręcona logika mnie nie przekona :lol:

Ja doskonale rozumiem twoje racje jak i motywy :lol:

Dobra, 50 pln po raz 1, kto da więcej :lol:

Posted
Dobra, 50 pln po raz 1, kto da więcej :lol:

Dodaj, że to wycena a nie licytacja, bo dostaniesz ostrzeżenie za pomyłkę działów... :lol:

To jest tylko opinia- nie kieruje się niczym innym... :lol:

Posted
Dodaj, że to wycena a nie licytacja, bo dostaniesz ostrzeżenie za pomyłkę działów... :lol:

Dziękuję za troskę, ale sądzę, że każdy średnio rozgarnięty forumowicz potraktuje to jako chęć zakończenia tej dyskusji i powrotu do tematu "Wycena".

Twoją opinię już znam, dziękuję serdecznie, dajmy szansę wypowiedzieć się innym zanim topic zapełni sie off'em. :lol: