Jump to content

olimpiada i igrzyska

Recommended Posts

Posted

Kupiłem dzisiaj dwie domeny z serii *online.pl, a mianowicie

OlimpiadaOnline.pl

IgrzyskaOnline.pl

Jak myślicie, uda mi się na tych domenach coś zarobić ?

Obecnie minęła już gorączka olimpiady w chnach i na spokojnie można przygotować się do następnej.

Posted
Zauważyłem, że dzisiaj w wycenach dużo domen z dodatkiem online. Podbije temat z nadzieją, że ktoś się wypowie na temat moich .

Co tutaj dużo pisać....spóźniełeś się....jest już po pekinie. A czy jest sens trzymać 4 lata. ??? Zależy od Ciebie i Twoich pomysłów co masz zamiar zrobić z domeną. Teraz cena sądzę nie wielka...

Chyba, że zimowe ? ( ale nie takie popularne )

Posted (edited)

Hmm jakos mi "online" do olimpiady i igrzysk jakos nie pasuje. Zreszta nie wiem za bardzo co by mialo sie pod tym znajdowac? Transmisje online? Portal o igrzyskach? No chyba, ze masz juz pomysl na zagospodarowanie tych domen.

W kazdym badz razie dla mnie warta okolo 100zł

Edited by rangiz9
Posted

OlimpiadaOnline.pl - zostań mistrzem internetu:), ma kilka możliwości, a odnośnie samych olimpiad - przyszłościowa, ale ze sprzedażą teraz będzie ciężko...

Posted

a mi się wyjątkowo podoba - i będą przydatne co 2 lata :) najbliższe są zimowe w Vancouver w 2010 więc coś tam spokojnie stworzysz......

Posted
a mi się wyjątkowo podoba - i będą przydatne co 2 lata :) najbliższe są zimowe w Vancouver w 2010 więc coś tam spokojnie stworzysz......

Olimpiada...okres pomiędzy jednymi Igrzyskami a drugimi...czyli okres 4 lat....;)

Posted (edited)

jonatan, rangiz9, Adam, PPP, Bazyli - dzięki za Wasze opinie.

Pomysł na domeny powstał w mojej głowie podczas ostatniej "gorączki" olimpijskiej, ale specjalnie czekałem z ich rejestracją do teraz, aby nie działać pod wpływem stadnego pędu.

Jeśli nie sprzedam tych domen, to po następnym przedłużeniu wezmę się za postawienie serwisu o tematyce olimpijskiej, olimpiada zimowa oraz olimpiada letnia, historia igrzysk i najświeższe info na temat najbliższych igrzysk, być może filmiki, i.t.p.

Co sądzicie o takim pomyśle ?

Edited by ArturZ
Posted
jonatan, rangiz9, Adam, PPP, Bazyli - dzięki za Wasze opinie.

Pomysł na domeny powstał w mojej głowie podczas ostatniej "gorączki" olimpijskiej, ale specjalnie czekałem z ich rejestracją do teraz, aby nie działać pod wpływem stadnego pędu.

Jeśli nie sprzedam tych domen, to po następnym przedłużeniu wezmę się za postawienie serwisu o tematyce olimpijskiej, olimpiada zimowa oraz olimpiada letnia, historia igrzysk i najświeższe info na temat najbliższych igrzysk, być może filmiki, i.t.p.

Co sądzicie o takim pomyśle ?

Na dobrą metę można by było na "olimpijskiej" prowadzić portalik o przygotowaniach do zimowych i letnich a na "igrzyskowej" portal dwustronny...zimowy i letni.

Posted

Serwis można już postawić i pozycjonować, tak by w okresie zainteresowania był na czołowych pozycjach w Google. W ten sposób chyba najlepiej na tych domenach zarobić.