Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobra domeny, myślę, że kilka k. jest realne, na akcjach typu aftermarket powinna spokojnie dojść do 1000 zł.

Edited by SELES
Posted
Mnie też się podoba. 5k PLN dla EU to realna cena.

Dziś kupiłem sobie trzy na biurko :)

A ja wczoraj kupiłem osiem, po cztery na jedno biurko. Ale jak wpisałem na allegro "kuwety" i "kuwety na dokumenty", to nic mi nie wyskoczyło. Szukałem też "pojemniki na dokumenty" i "tacki na dokumenty", ale dopiero chyba pod "tacki na listy" znalazłem to czego szukałem...

Tak że kuwety.pl to raczej dla branży zoologicznej. ;-)

PS. No chyba że chcesz postawić sobie na biurko trzy kuwety dla swoich kotów, bo lubisz takie zapaszki. ;)

Posted
A ja wczoraj kupiłem osiem, po cztery na jedno biurko. Ale jak wpisałem na allegro "kuwety" i "kuwety na dokumenty", to nic mi nie wyskoczyło. Szukałem też "pojemniki na dokumenty" i "tacki na dokumenty", ale dopiero chyba pod "tacki na listy" znalazłem to czego szukałem...

Tak że kuwety.pl to raczej dla branży zoologicznej. ;-)

PS. No chyba że chcesz postawić sobie na biurko trzy kuwety dla swoich kotów, bo lubisz takie zapaszki. :)

Bałem się pisać po wcześniejszych wycenach. Ale też tylko z "kotami" mi się kojarzyło. Widzę , że nie tylko mi. ;)

Posted
Faktycznie... Tacka na dokumenty.

suk039.jpg

Tak czy inaczej, ja mam trzy kuwety na biurku ;-)

U mnie na biurku jest etykieta z nazwą tego cudeńka : " półka podłużna lekka " razem z kodem kreskowym. Oczywiście sądzę że ta nazwa jest nadana przez sprzedawcę. Ale o kuwecie nie ma tam mowy :)

Posted
U mnie na biurku jest etykieta z nazwą tego cudeńka : " półka podłużna lekka " razem z kodem kreskowym. Oczywiście sądzę że ta nazwa jest nadana przez sprzedawcę. Ale o kuwecie nie ma tam mowy :)

Przypomniała mi się metka „wsuwki męskie” na kapciach. ;-)

Kuwety to oczywiście nazwa potoczna tego ustrojstwa i od niej rozpocząłem szukanie, ale jak widać producenci chyba jej za bardzo nie lubią.

Posted

Pojęcie kuwety stosuje się również odnośnie wyposazenia laboratorium (sprzętu), np. jako pojemniczki do analizy roztworów w spektrofotometrach.

Także.. dobra domena.. wiele zastosowan :)

#WyposazenieLaboratorium.pl

#WyposazenieLaboratoriow.pl