Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Wpadłem na pomysł domeny www.mundialek.pl , coś w stylu pudelek,plotek, etc. ale oczywiście o mundialu czy piłce nożnej jako całości. Myślę, ze to dobra alternatywa lub nawet innowacja dla domen mundialxxxx.pl lub xmundialx.x.pl ;) Co o tym sądzicie ?

Posted
Wpadłem na pomysł domeny www.mundialek.pl , coś w stylu pudelek,plotek, etc. ale oczywiście o mundialu czy piłce nożnej jako całości.

hmm, domena brzmi troszke smiesznie

# mundialowo.pl

Posted
Mundialek to chyba taki turniejek piłkarzyczków dla dzieciaczków - przedszkolaczków ;)

Kto wie czy kiedyś takie coś nie powstanie ;) A idąc dalej co myślicie o #mundialrpa.pl ?

Posted

mundialek.pl ;)

MundialRPA.pl dużo bardziej mi się podoba. Ludzie mogą szukać tej frazy przez Google a taką domenę łatwiej wypozycjonować. Pewnie nawet trochę wejść bezpośrednich się znajdzie, ale to dopiero podczas trwania samych mistrzostw. Na chwilę obecną ciężko powiedzieć.

#Mundial2010.pl ;)

Posted
Kto wie czy kiedyś takie coś nie powstanie ;)

Lepiej zawczasu zarejestruj mundialino.com ( mundial bambino ;)) , rób stronę i zgłoś się do FIFA z taką propozycją ;)