Jump to content

wyruszajmy.pl, wyruszmy.pl

Recommended Posts

Posted
Domeny jak w temacie. Jak myślicie ile mogą być warte? ;)

Jak Wam się podobają ;)

10% wyruszamy.pl ;-)

Chociaż na allegro mogę pędem pójść za większe PLNy.

Posted
Domeny jak w temacie. Jak myślicie ile mogą być warte? ;)

Jak Wam się podobają ;)

To już graniczy z nałogiem choć w sumie różnica niewielka: wyruszamy, wyruszmy, wyruszajmy czy wyruszymy ? ;)

Choć ta trzecia nieco pod grupowy 'adult' podpada :P

Posted (edited)

Ciężko powiedzieć ;)

Wyruszajmy.pl na jakiś serwis może by i pasowała, ale wyruszmy.pl moim zdaniem ;)

W ogóle to trochę się dziwie cenie wyruszamy.pl ;)

Edited by xtr
Posted
Ciężko powiedzieć ;)

Wyruszajmy.pl na jakiś serwis może by i pasowała, ale wyruszmy.pl moim zdaniem ;)

W ogóle to trochę się dziwie cenie wyruszamy.pl ;)

Jakbyś wpakował konkretną kasę w projekt pod wyruszamy.pl to cieszyłbyś się, że mógłbyś tak tanio ją znów mieć :P

Posted (edited)

A ja odczekam... w tym temacie ;)

Jestem niezmiernie ciekawy co dalej z domeną wyruszamy.pl się stanie. Mając więdzę co tam powstanie lub co się wydarzy pod tym adresem, będę umiał coś powiedzieć na temat tych dwóch domen. ;)

Edited by jonatan
Posted

Same nazwy mi się nie podobają wcale, ale wyruszamy.pl też mi się nie podoba (choć już na pewno lepiej brzmiała od tych).

Już wole lepiej milczeć na ile je wyceniam, bo heden ma jakiś wrodzony talent do sprzedawania takich wynalazków ;)

Posted

Echo sukcesu tak dobrej sprzedaży jak wyruszamy.pl, trwa pewnie kilka tygodni, więc gdybyś teraz zdecydował się sprzedać te domeny, to pewnie rejestracja zwróciłaby Ci się ;) A tak serio mówiąc, to ciężko jest powiedzieć czy tego typu domeny w ogole miałby wzięcie, gdyby nie te cale zamieszanie i szum jaki powstał w związku z domeną wyruszamy.pl.

Posted

Wyruszmy.pl to literówka. Wyruszajmy.pl też może być pewnym rodzajem literówki. Oczywiście obie bodajże z lipca więc wcześniej niż obecna data utworzenia wyruszamy.pl ;)