Jump to content

ProWeb.pl  

29 members have voted

1. 1. Cena dla klienta końcowego to:

• 100 - 1000zł
      13
    • 1000 - 3000zł
      11
    • 3000 - 5000zł
      3
    • 5000 - 9000zł
      2
    • > 9000zł
      0

Recommended Posts

Posted

Jak się wam podoba domena Proweb.pl. Może ktoś mi podpowie, gdzie taka nazwa najlepiej się nadaje. Jaka firma - branża byłaby zainteresowana nabyciem takiej domeny? Jaką cenę klient końcowy, mógłby zapłacić za taką domenę?

Zapraszam do sondy. Dzięki za opinie.

Posted

Ciekawa..

dla:

Agencji Interaktywnej,

Agencji Reklamowej,

Usługi Hostingowe,

Studio Grafiki

itp... itd.. ;)

1000 PLN w górę będzie dobrym wynikiem.

# hostingo.pl

Posted (edited)

webdeveloping, pozycjonowanie, optymalizacja, marketing internetowy......

Każda branża mająca coś wspólnego z webworldem

tak mi się przynajmniej wydaje ;)

*interpedia.pl

*webedia.pl

*promocjawitryn.pl

*marketingsieci.pl

Edited by grastabakalator
Posted

Szczerze mówiąc i tu pewnie wielu się uśmieje ;-) myślę że to moja najlepsza domena i chyba poniżej 5k nie sprzedałbym jej. No chyba że jako posiadacz takiej domeny, nie mogę jej realnie ocenić. Bardzo mi się ona podoba, dzielę domeny na rasowe i nierasowe, i wydaje mi się że to jest właśnie taka rasowa domena. Idealna dla profesjonalnej firmy, która chce sobie wyrobić markę na internetowym rynku. No chyba że się mylę.

Posted
Szczerze mówiąc i tu pewnie wielu się uśmieje ;-) myślę że to moja najlepsza domena i chyba poniżej 5k nie sprzedałbym jej. No chyba że jako posiadacz takiej domeny, nie mogę jej realnie ocenić. Bardzo mi się ona podoba, dzielę domeny na rasowe i nierasowe, i wydaje mi się że to jest właśnie taka rasowa domena. Idealna dla profesjonalnej firmy, która chce sobie wyrobić markę na internetowym rynku. No chyba że się mylę.

Moim zdaniem domena nie jest zła, ale bez przesady.

Za 5k to bym ją biegł sprzedawać w podskokach ;) A poważnie - moim zdaniem nie jest tyle warta.

# protur.pl

Posted

Bardzo fajna domena, co do zastosowania nie będę się wypowiadał ponieważ już zostało to napisane i nie zgodzę się zę webpro byłaby lepsza i cała reszta też się pewnie z tym nie zgodzi.

Posted
moim zdaniem wiecej warte domeny domainer ma w sygnaturce ;)

Zdecydowanie sie nie zgadzam.

Natomiast domena proweb.pl jest swietna. Po ofertach jakie dostaje widze zaintereoswanie nimi i wcale nie jest to dziwne. Google nie klamie. Ktos sie na pewno po to zglosi. Idealna do postawienia strony firmowej z wiadomej branzy. Przedrostek pro ma o wiele wieksze szanse , niz nindze typu online czy 24, lub nie daj Boze oto, owo, czy eo... ;) Gratuluje domeny.

Posted

Mam nadzieję, że już masz kupca. ;)

I generalnie to nie kojarzę Cię z takimi domenami, ale u niektórych następuje zmiana czasu i miejsca. ;)

Moim zdaniem przepłaciłeś na złapane.pl, ale mam nadzieję że domena znajdzie się w dziale sprzedane.