Jump to content

szampan.eu snieg.eu palenie.eu

Recommended Posts

Posted (edited)
Sprzedane za 200zł od sztuki.

Bartek.

Zawsze jest tak, że jeśli cena satysfakcjonuje sprzedawcę i kupującego, tzn., że wszystko jest o.k.

Tak rzecz ujmując, cieszę się, że dokonałeś transakcji.

Ponad, to co napisałem powyżej, nie mogę nie dodać, że sądzę,

iż "puściłeś" te domeny cholernie tanio. Bardzo tanio ;).

Edited by yarowa
Posted

Nie ma za tanio lub za drogo sprzedanych domen. Transakcję akceptują zawsze dwie strony, które mają powody do zawarcie takiej a nie innej umowy. Ja jako nowy abonent cieszę się z zakupu. Gdyby jednak cena była wyższa po prostu bym tych domen nie kupił.

DD

Posted

Zgadazm się na Panem Danielem.

Obie strony zadowolone, więc wszystko jest ok.

Ja wychodzę z takiego założenia, że wolę miec mniejsze pieniążki niż "myślec, że mam domeny warte kilka k".

Pozdrawiam,

Bartek.

Posted
Nie ma za tanio lub za drogo sprzedanych domen. Transakcję akceptują zawsze dwie strony, które mają powody do zawarcie takiej a nie innej umowy. Ja jako nowy abonent cieszę się z zakupu. Gdyby jednak cena była wyższa po prostu bym tych domen nie kupił.

DD

Daniel, tak właśnie napisałem:

Zawsze jest tak, że jeśli cena satysfakcjonuje sprzedawcę i kupującego, tzn., że wszystko jest o.k.

Tak rzecz ujmując, cieszę się, że dokonałeś transakcji.

Później, oprócz próby spojrzenia "uczestniczącego" :P, pozwoliłem sobie, dodać i moją "zewnętrzną" opinię.

Nb. gratuluję zakupu ;).

Posted

DD

Jestem całkowicie przekonany co do tego, iż Daniel jest tak naprawdę jedyną osobą na tym forum, którą zakup polskojęzycznych domen w tej końcówce może w ogóle zainteresować .

Jednak głównym problemem tej końcówki jest właśnie to, że nawet tacy ludzie jak Daniel podając przykłady domen .eu, zapisują je automatycznie z końcówką .pl ;) (było w jednym z poprzednich postów, nie chce mi się w tej chwili szukać) .

Posted
Jestem całkowicie przekonany co do tego, iż Daniel jest tak naprawdę jedyną osobą na tym forum, którą zakup polskojęzycznych domen w tej końcówce może w ogóle zainteresować .

Jednak głównym problemem tej końcówki jest właśnie to, że nawet tacy ludzie jak Daniel podając przykłady domen .eu, zapisują je automatycznie z końcówką .pl ;) (było w jednym z poprzednich postów, nie chce mi się w tej chwili szukać) .

Moim zdaniem zakup takich domen, jest patrzeniem "daleko" przyszłościowym, gdzie przyszłe pokolenia będą patrzeć inaczej na domeny i będą lepiej postrzegać właśnie takie domeny - i pamiętać z jaką końcówką należy zapisywać a nie, że coś z automatu

Posted
Moim zdaniem zakup takich domen, jest patrzeniem "daleko" przyszłościowym, gdzie przyszłe pokolenia będą patrzeć inaczej na domeny i będą lepiej postrzegać właśnie takie domeny - i pamiętać z jaką końcówką należy zapisywać a nie, że coś z automatu

No to kolega się rozpisał :-) myślę ze wcale nie jest to aż taka daleka przyszłość...

Ja bym jednak z tych domem kupił tylko szampan.eu - super domena :-P

• 2 weeks later...
Posted
Ja bym jednak z tych domem kupił tylko szampan.eu - super domena :-P

Kiedyś była moja, ale ją puściłem. W zupełności wystarczyła mi szampan.net ;)