Jump to content

SuperWskazowki.pl

Recommended Posts

Posted

SuperWskazowki.pl

Przykład zastosowania:

Programów - instalacja, obsługa itp.

Gry- kody, triki itp.

Internet - budowa stron itp.

No i coś w stylu spryciarze.pl, (P.S. dowiedziałem się o nich po zarejestrowaniu tej domeny...)

i inne: przyspiesz komputer, itp...

Co o niej myślicie, za ile ją można sprzedać??

Posted

Jestem zwolennikiem domen z przedrostkiem Super :D

SuperPorady.pl są jeszcze wolne, jak zamierzasz zrobić serwis, to może pomyśl o niej.

# SuperExtra.pl

# SuperFlirt.pl

Posted (edited)
SuperPorady.pl są jeszcze wolne, jak zamierzasz zrobić serwis, to może pomyśl o niej.

Jeśli juz miałbym myślec o takiej domenie z "super" to zarejestrowałbym SuperPorady.pl tak jak podpowiada Artur. No chyba ze kolega Adam, chcialbym zrobic serwis społecznościowy dla zegarmistrzów :D

Edited by domainer
Posted (edited)

myślałem nad domeną super porady, ale jej czegoś brakuje, na większy serwis lepsze są superwskazowki.pl, a wskazówki widział bym na tej stronie przy każdej "wskazowce" to by symbolizowało, naturalną korzyść z korzystania serwisu - jakim jest czas... (a dokładniej zysk poprzez szybką i ładnie zaprezentowaną wiedzę - wskazówki).

Edited by Adam
Posted

dodam jeszcze że wszystko ładnie by się komponowało w brązowym kolorze...

już teraz wiecie więcej, co o tym myślicie, kto mógłby być zainteresowany? Myślę, że może jakaś gazeta z komputerami, ile można by jej zaproponować?