Jump to content

Recommended Posts

Posted
Proszę o wycenę. Domena w temacie

Mnie to się tylko kojarzy z systemem kodowanie sygnału, ale nie wiem czy taki sens tej domeny.

Co Cię skłoniło do rejestracji?

Posted
Mnie to się tylko kojarzy z systemem kodowanie sygnału, ale nie wiem czy taki sens tej domeny.

Co Cię skłoniło do rejestracji?

Skłonił mnie właśnie nowy system kodowania. Domena miała służyć celom "edukacyjnym" na nowy system jak tylko się rozjaśni w temacie. Początkowo coś na wzór nagra3.info a dalej miało się rozwinąć. Zobaczę jak to będzie i co zrobię z nią dalej.

Posted
Skłonił mnie właśnie nowy system kodowania. Domena miała służyć celom "edukacyjnym" na nowy system jak tylko się rozjaśni w temacie. Początkowo coś na wzór nagra3.info a dalej miało się rozwinąć. Zobaczę jak to będzie i co zrobię z nią dalej.

Pewnie "ograniczy" Cię to, do opisywania tylko, oprócz kanałów, powoli, acz permanentnie wygasającego "słoneczka", pakietu Premiere, i Digital+. Czyli "wąska specjalizacja" ;) .

Wydaje mi się, że większe wzięcie mają strony bardziej "uniwersalne" :) .

Natomiast, sama domena .., jak dla mnie, wartość jej, to cena rejestracji. System, to rzecz przejściowa ;) .