Jump to content

sewilla.pl, marsylia.pl

Wartość domen oceniam na:  

24 members have voted

1. 1. sewilla.pl

• 0 zł
      3
    • 100 - 500 zł
      12
    • 500 - 1000 zł
      7
    • 1000 - 3000 zł
      2
    • 3000 - 5000 zł
      0
    • > 5000 zł
      0
  2. 2. marsylia.pl

• 0 zł
      2
    • 100 - 500 zł
      10
    • 500 - 1000 zł
      7
    • 1000 - 3000 zł
      5
    • 3000 - 5000 zł
      0
    • > 5000 zł
      0

Recommended Posts

Posted

Mi się średnio podobają takie domeny konkretnych miast.

Nie bardzo widzę jakieś sensowne zastosowanie. Może gdyby to były jeszcze stolice typu: Madryt, Ateny Londyn, Rzym, Wiedeń, Paryż ...

Turystyka pod konkretne miasto? Trochę w tej branży już siedzę i raczej nie wróże wielkiego powodzenia.

Posted (edited)

Zgadzam się. Widziałem Marsylie na MapaDomen ale jakos ręka mi zadrżała przy licytacji.

Wolałbym zainwestowac w 3-literówkę niż w te domeny. Aczkolwiek nie jest wykluczone, że klient się znajdzie ;)

Sewilla jest częstym miejscem międzynarodowych imprez sportowych, więc może kiedyś klient się znajdzie ;)

Edited by novitz
Posted

Dokonał się niegdyś na tym Forum, "sąd ostateczny", nad domeną "ostrava.pl", następnie, nad jakąś, z arabskim miastem w nazwie, i rozszerzeniu "pl"...

Moja motywacja, aby powiedzieć "nie", Sewilli i Marsylii [pl], jest podobna, jak we wspomnianych wyżej przypadkach.

Jeśli już, to widziałbym raczej zastosowanie w tematyce sportowej. Dla fanów OM, i FC Sevilla.

Jeśli "już".

Posted

na serwisy sportowe tez raczej sie nie nadaja a dlaczego? bo zbyt malo kibiców w Polsce jest tych klubów... A poza tym takie strony prowadzą kibice a oni nie maja kasy na takie zakupy...