Jump to content

gomze.pl

Recommended Posts

Posted

Nawiązując do wątku loveago.pl, przeczytałem dzisiaj w Webhosting o ich klonie gomze.pl !

Przyznam, że z niesmakiem porównuję informacje zawarte w tym serwisie:

Czy zdarzyło Ci się kiedyś minąć na ulicy, w pracy, w klubie czy autobusie osobę, która wydała Ci się bardzo atrakcyjna, jednak z różnych przyczyn nie nawiązaliście kontaktu i teraz tego bardzo żałujesz?

z tymi, które są w loveago.pl :

Chyba każdy choć raz w życiu to przeżył: przedział pociągu (restauracja, księgarnia, sklep, ulica, park), ktoś sympatyczny naprzeciwko. I brak odwagi, żeby się odezwać. Powrót do domu i złość na siebie: "A może to była miłość mojego życia? Wszystko stracone!" A może codziennie mijasz miłość życia, ale o tym nie wiesz? Cofnij czas i znajdź ją!

Zdanie o domenie wyrobicie sobie zapewne sami ...

Posted
Czy zdarzyło Ci się kiedyś minąć na ulicy, w pracy, w klubie czy autobusie osobę, która wydała Ci się bardzo atrakcyjna, jednak z różnych przyczyn nie nawiązaliście kontaktu i teraz tego bardzo żałujesz?

A ja wiem z jakich to przyczyn nie udało się nawiązać kontaktu:

gomzeom4.gif

Powyżej jedno z ogłoszeń na gomze.pl. Myślę, że taki facet to marzenie każdej kobiety ;)

Posted
Być może też po prostu chcesz wiedzieć czy ktoś Cię nie poszukuje z jakiegoś powodu

Tak, o tym każdy marzy, zwłaszcza osoby, które chcą się zaszyć w ciszy od codziennego zgiełku... Może jacyś recydywiści zarejestrują się w serwisie, aby śledzić kroki policji? ;)

Posted
A ja wiem z jakich to przyczyn nie udało się nawiązać kontaktu:

gomzeom4.gif

Powyżej jedno z ogłoszeń na gomze.pl. Myślę, że taki facet to marzenie każdej kobiety ;)

Ta kobieta, którą widział w swoim zwidzie :P , pewnie "na trzeźwo" taka atrakcyjna nie będzie, jak mu się wydawało ...