Jump to content

Czy domena warta rejestracji ?  

17 members have voted

1. 1. Burkinafaso.pl

• warta rejestracji
      6
    • niewarta rejestracji
      11

Recommended Posts

Posted (edited)
Czy warta rejestracji ,na ile wyceniacie burkinafaso.pl ?

Burkina Faso (fr. (le) Burkina Faso) ? państwo w Afryce Zachodniej bez dostępu do morza. Dawniej Górna Wolta

Czy to już epidemia, domen "geograficznych", w rozszerzeniu "pl"?

-

* abchasia.com

* catalonha.com

* RepubliqueDuTchad.com

Edited by yarowa
Posted

jeden z najbiedniejszych krajów świata, cierpi na brak wody, znany głównie z rozruchów i wojskowych rewolt.. nie jest to turystyczna mekka ;)

mimo to ktos tam jakieś wyjazdy organizuje, więc powinieneś ja zgolic za parę stówek.

Posted

jakieś 1,5 roku temu była dla mnie warta równe ZERO zł - dlatego jej nie wziąłem - dziś jest warta maskymalnie dwa ZERA .... IMO jest jeszcze dużo wolnych nazw geograficznych *pl o wiele atrakcyjniejszych

Posted
jakieś 1,5 roku temu była dla mnie warta równe ZERO zł - dlatego jej nie wziąłem - dziś jest warta maskymalnie dwa ZERA .... IMO jest jeszcze dużo wolnych nazw geograficznych *pl o wiele atrakcyjniejszych

Jestem zainteresowany możesz dać przykład domeny państwa wolnej w języku polskim ;)

Posted (edited)
Jestem zainteresowany możesz dać przykład domeny państwa wolnej w języku polskim ;)

a gdzie napisałem, że chodzi o państwo ? chodzi mi o nazwy geograficzne bardziej atrakcyjne niż BF ; inaczej: w mojej opinii jest wiele wolnych -w domenie pl- miast atrakcyjniejszych ( domenowo ) niż to państwo

Edited by Guest