Jump to content

reklamacje.pl

Recommended Posts

Posted

Witam.

Co sądzicie i na ile wyceniacie domenę reklamacje.pl ?

Kiedyś był tam serwis poświęcony prawom konsumenta.Możnaby zrobic coś podobnego.

Posted

Pod serwis konsumencki, więc musi się znaleźć ktoś kto będzie chciał taki serwis stworzyć, co nie musi być takie łatwe.

DD

Posted
Pod serwis konsumencki, więc musi się znaleźć ktoś kto będzie chciał taki serwis stworzyć, co nie musi być takie łatwe.

DD

Jeśli nawet się znajdzie to raczej nie będzie chciał dać dużo za domenę bo serwis będzie wg mnie mało komercyjny. ;)

Posted

Jak dla mnie fajna domenka pod serwis, można by tam zgłaszać nie tylko swoje reklamacje co do usług/wykonania/ itp ale również proponować pomoc prawnika, lub firm specjalizujących się w walce o chociażby uzyskiwanie odszkodowań.

Posted
Jeśli nawet się znajdzie to raczej nie będzie chciał dać dużo za domenę bo serwis będzie wg mnie mało komercyjny. :blink:

Zgadzam się z Adamem - ze wszystkiego można zrobić dobry biznes (no może prawie ze wszystkiego), trzeba tylko znaleźć sposób jak na konkretnej rzeczy zarobić.

DD