Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciężko coś powiedzieć bo zdjęcie jakieś takie niewyraźne :blink:

Jak dla mnie domena trochę przekombinowana. Powiekszanie.pl jak najbardziej ale ujedrnianie.pl jakos mi nie podchodzi.

Posted

Zgadzam się z Hedenem, trochę za bardzo przekombinowana. Nie podoba mi się. Kilka stów dla amatora jędrnego ciała :blink:

DD

Posted

Ja o czymś takim jak Ujędrnianie słyszałem i domenka podoba mi się, myślę że niskie xxxx jest warta.

PS. Pani na zdjęciu też niczego sobie szkoda że takie małe to zdjęcie :blink:

Posted

ujedrnianie.pl czy ujędrnianie.pl to dwie zasadnicze różnice wg. mnie. Jesli ujedranianie.pl to malo warta domena wg, mnie oczywiscie :blink: albo moim zdaniem :D

poniewaz taki cos jak ujedranianie takiego slowa w slowniku nie ma

Posted (edited)
ujedrnianie.pl czy ujędrnianie.pl to dwie zasadnicze różnice wg. mnie. Jesli ujedranianie.pl to malo warta domena wg, mnie oczywiscie :) albo moim zdaniem :D

poniewaz taki cos jak ujedranianie takiego slowa w slowniku nie ma

Wydrukuj słownik wcześniej zamieniając układ na angielski :) Czy domeny takie jak swistak.pl nie mają wartości? Przecież nie ma czegoś takiego jak swistak - gdyby IDNy były dostępne od początku istnienia nonIDNów sprawa przedstawiałaby się inaczej :D

Edited by Jarek17