Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem nie za bardzo.

Ale znając życie, jak będzie to fajny serwis to domena nie będzie miała dużego znaczenia.

Pozdrawiam,

BK

Posted

Sama domena - tak do 1k PLN na chwilę obecną. Gdyby ja ją miał kupować na jakiejś aukcji, to max kilkaset PLN.

DD

Posted

A wg mnie to dość ładny twór, ale by liczyć na konkretną sprzedaż trzeba wyczekiwać klienta, który sobie wcześniej taką nazwę w głowie utworzył, ale gdy sprawdził była zajęta ;-)

# hostingo.pl

# fotolio.pl

# photolio.pl

# muzostrefa.pl

Posted
anonsowo.pl

Pod serwis ogłoszeniowy. Nadaje się czy nie bardzo?

Jak Wam się podoba i czy coś może być sama warta?

Nie jest najgorsza ta domena, także możesz spokojnie robić serwis i mocno go rozreklamować, może wtedy zwiększy mi się ruch na anonsowy.pl :-)

Posted

Domena może nie jest najgorsza, ale heden.pl, za mało inwencji z Twojej strony. Domena na fali finansowo.pl - tutaj jednak z powodu nikłej indywidualności domena dużo traci.

Posted

NIe wypowiedziałem się jeszcze :D

Jak zobaczyłem tą nazwę pierwszy raz nie podobała mi się ale zdarza mi sie nieraz że zmieniam zdanie, tak jest i w tym przypadki.

Domena bardzo fajna na serwis z ogłoszeniami.

Posted

Nie zarejestrowalbym tej domeny. Jak dla mnie :D

Istotnie, niektore "owo" pasuja do domen, jak np finansowo, planowo, bajkowo. Ale anonosowo to juz zboczenie.

Posted
Istotnie, niektore "owo" pasuja do domen, jak np finansowo, planowo, bajkowo. Ale anonosowo to juz zboczenie.

Nie żebym polemizował na temat wyceny anonsowo.pl bo nie o to akurat teraz chodzi. Tak z ciekawości dlaczego np. bajkowo.pl może być a już anonsowo.pl nie? Wg mnie wszystkie mają tą samą konstrukcję. Przecież finansowo.pl jakby nie zawartość też byłaby pewnie :D

Posted (edited)
Nie żebym polemizował na temat wyceny anonsowo.pl bo nie o to akurat teraz chodzi. Tak z ciekawości dlaczego np. bajkowo.pl może być a już anonsowo.pl nie? Wg mnie wszystkie mają tą samą konstrukcję. Przecież finansowo.pl jakby nie zawartość też byłaby pewnie :D

Wygladasz bajkowo

Finansowo stoje calkiem, calkiem

Anonsowo ?

:)

Edit: dodam jeszcze, ze dla mnie wszystkie twory -owo jako same domeny sa nic nie warte.

Edited by Slawko
Posted

Reg fee.

Czyżbyś wkroczył na drogę agory i zaczął wyszukiwać nindże pod serwisy zamiast kupić coś porządnego? ;-)

# ano.pl :-P

Posted
Edit: dodam jeszcze, ze dla mnie wszystkie twory -owo jako same domeny sa nic nie warte.

A ja ostatnio sprzedałem jedną domenę -owo.pl za 17k PLN :D

DD

Posted
Domena na fali finansowo.pl

Po czym wnosisz? Z tego co wiem, wszystkie te domeny są „ściągnięte” z gejowo.pl, która jest najstarszą polską domeną z tą końcówką (nie licząc regionalnych mragowo.pl i wladyslawowo.pl). :D

Posted (edited)
A ja ostatnio sprzedałem jedną domenę -owo.pl za 17k PLN :)

DD

Jesteś zapewne Wyjątkiem ,potwierdzającym regułę ;) .

Wierzę, że zamieniasz ;) na złoto. Masz ten dar i już.

--

W kwestii anonsowo.pl, zgadzam się z pb, Slawko i rekino,

że niskich lotów jest akurat ta domena.

Wierzę jednak, że jak w życiu bywa, "każda potwora znajdzie swego amatora". Zwłaszcza, że "anonsowo.pl",

jest z tych ładniejszych ;) ...

Edited by yarowa