Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
nie sądzę

domena do kitu, strata kasy

dlaczego zaraz do kitu ??? codziennie slyszymy w radio prasie telewizji o generale sikorskim, jest wielu zwolennikow roznych teori na temat jego smierci itp. niewielkim kosztem mozna postawic forum dobrze zagospodarowac i o ruch mysle nie musimy zbytnio się martwoc. W szkole uczą i dzieci informacji szukac bedą zawsze.

jak się nazywa coś mianem do kitu, proszę to jakoś umotywowacć/uargumentować Swoja wypowiedź, bo takie hasło rzucone na forum jest nie zgodne z regulaminem.patrz -> Treści nic nie wnoszące

Edited by tomsson
Posted

Naprawdę szkoda twojego czasu, jeszcze kilka dni i polska zapomni o nim znowu na dziesięciolecia :D

Nie obrażając tych co pamiętają codziennie :)

Posted
Naprawdę szkoda twojego czasu, jeszcze kilka dni i polska zapomni o nim znowu na dziesięciolecia :D

hehe, nie chciałem byc tak dosadny w moim osądzie, ale dokładnie to samo chciałem powiedzieć

Posted

Nie obrażając tych co pamiętają codziennie :)

Niezapomni, bo nie zapominaj, uczą o tym gosciu w szkolach.

A co myslicie o internetowym pomniku generala sikorskiego na generałsikorski.pl ?, mysle, ze ta infpormacja expresowo podana byłaby przez media, trzeba tylko wszystko dobrze rozplanować. No zobaczymy :) być możę usłyszycie jeszcze gdzies w tv/prasie :D

pozdrawiam

Posted

powodzenia ale tez nie postawiłbym na ten pomysł - moja rekomendacja: kup sobie lepiej prezent na świeta nie inwestuj w to; argumentacja jak u poprzedników

Posted (edited)
powodzenia ale tez nie postawiłbym na ten pomysł - moja rekomendacja: kup sobie lepiej prezent na świeta nie inwestuj w to; argumentacja jak u poprzedników

dziękuje, ten pomysł będzie mało kosztował,

ps.

pamiętajcie dzieci drogie

w biznesie jest taka zasada kto nie ryzykuje ten nie ma NIC :D

ale sensowne argumenty w dalszym ciagu jak najbardziej , poszukiwane.

pozdrawiam

Edited by tomsson
Posted (edited)

nie lubię, gdy ktoś pisze tak, jak zrobię to teraz - ale trudno się powstrzymać ; spójrz: 5 głosów z 9 powyżej w tym wątku jest Twoje - wygląda to niestety tak, jakbyś chciał na siłę przekonać wszystkich, którym się nie podoba ta domena, że jest ona jednak bardzo dobra - i Twoim zdaniem pewnie tak jest, ale magia tego działu polega na tym, że to inni oceniają Twoje domeny; uległeś urokowi chwili, gdy gen.Sikorski znalazł się na czołówkach gazet - za rok ta domena spadnie - nie będziesz jej chciał

@edit : w czasie pisania tego postu proporcje zostały zachwiane ale to się na pewno zmieni :D

Edited by Guest
Posted
tomsson, twoje posty są niczym komentarze na onecie, prowokacyjne choć jałowe. szkoda czasu na ich czytanie.

Nie musisz ich czytać, po za tym odbiegasz od głownego tematu tego wątku.

Co do romanagiertycha.pl, to ten człowiek do pięt nie dorasta generałowisikorskiemu.pl :D ale to tylko moja opinia.

proszę zamknąc temat ponieważ dyskutancji nie wnoszą nic wartosciowego do tematu, brak jest agrumentacji, rzucanie pustych frazesów nie ma najmniejszego sensu.

Posted
proszę zamknąc temat ponieważ dyskutancji nie wnoszą nic wartosciowego do tematu, brak jest agrumentacji, rzucanie pustych frazesów nie ma najmniejszego sensu.

to ja proszę o zamknięcie twojego konta, ponieważ nie wnosisz nic do tematu :D

Domena nic nie warta, argument - jest do dupy. To tyle na temat skoro nie potrafisz pogodzić się

ze zdaniem innych

Posted
rzucanie pustych frazesów nie ma najmniejszego sensu.

sugerujesz, że istnieją pełne frazesy ..?? :D

nie szanujesz opinii innych - Twoja sprawa - ale w takim razie po co pytasz ??

Posted (edited)
nie lubię, gdy ktoś pisze tak, jak zrobię to teraz - ale trudno się powstrzymać ; spójrz: na 5 głosów z 9 powyżej w tym wątku jest Twoje - wygląda to niestety tak, jakbyś chciał na siłę przekonać wszystkich, którym się nie podoba ta domena, że jest ona jednak bardzo dobra - i Twoim zdaniem pewnie tak jest, ale magia tego działu polega na tym, że to inni oceniają Twoje domeny; uległeś urokowi chwili, gdy gen.Sikorski znalazł się na czołówkach gazet - za rok ta domena spadnie - nie będziesz jej chciał

@edit : w czasie pisania tego postu proporcje zostały zachwiane ale to się na pewno zmieni :D

ktoś już zauwazył tutaj i odgadł; moj post jest nieco prowokacyjny, zgadza się .

Ale forme taką zastosowałem w celu wydobycia opinii wraz z rzeczowymi argumentami na temat domeny.

Jak uwazałem, ludzi mających coś wiecej do powiedzenia niż teksty typu " daj na luz, szkoda Twojego czasu", jest tutaj jak na lekarstwo.

osobiscie, nie interesuję się historią, gen.sikorskim itp. ale mam umysł otwarty i widzę światełko w tej domenie ,które moze zapoczątkować ognisko.

a ze należe do ludzi odwaznych ,zaryzykuje i postaram się stworzyć coś na tej domenie.

Na zarzuty głupoty pod moim adresem, odpowiem . ten się smieje kto się smieje ostatmi

Dziękuję Państwu za uwage

pozdrawiam Domainerów.

Edited by tomsson
Posted (edited)
wladyslawsikorski.pl jest wolne:)

heheheh juz nie:),boze to jest takie smieszne,wystarczy napisac ze cos ejst wolnego a ktos leci i lapie co popadnie:)

IDN jest wolny!!!!!!!!!!!!

Edited by mikepolarny
Posted
bo miał nadzieję, że wszyscy poklepią go po ramieniu i padną wysokie iksy :)

nie :D ja juz odkąd się tu zarejestrowałem ,obczaiłem co tu się dzieje i o co chodzi.

Posted
heheheh juz nie:),boze to jest takie smieszne,wystarczy napisac ze cos ejst wolnego a ktos leci i lapie co popadnie:)

Raczej każdy myślał, że jest dawno zajęta a tu zonk - WOLNA!!! :D

Posted

zamiast dyskutować postaw forum, poczekaj pół roku i Ci wszystko opadnie. Będziesz miał wtedy opinię na temat domeny taką jak wszyscy co wpisali się wyżej.

pozdrawiam Twoje ognisko :D

Posted
zamiast dyskutować postaw forum, poczekaj pół roku i Ci wszystko opadnie. Będziesz miał wtedy opinię na temat domeny taką jak wszyscy co wpisali się wyżej.

pozdrawiam Twoje ognisko :D

zawitaj za jakis czas na generałsikorski.pl wówczas sam będziesz mogł pozdrowić te ognisko które się tam wytworzy :)

ja z nim się nie mam zamiaru utorzsamiać:D