Jump to content

poszukuję Rejestratora rozmów na GSM

Recommended Posts

Posted

to nie o domenach coprawda, ale różni ludzie tu bywają a sprawa nie jest dla mnie łatwa :

poszukuję przenośnego rejestratora rozmów dla telefonu komórkowego, z jakimś sesnownym rozwiązaniem, najlepiej, gdyby była możliwość podłączenia na stałe do kom i w miarę możliwości bez jakichś dodatkowych mikrofonów, które trzeba wkładać do ucha przed rozpoczęciem rozmowy - może być sprzęt z wyższej półki, powinien być niezawodny, mały i z sensownym czasem zapisu ( zapis cyfrowy oczywiście ) ; jeżeli ktoś zna takie coś to z góry dz za info

Posted (edited)

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale chodzi Tobie o to by nagrywać rozmowy prowadzone z Twojego tel?

Jeśli tak, to miałem kiedyś program dla Symbian OS, który automatycznie nagrywał rozmowę. Zapis na karcie pamięci telefonu.

Edited by kulas
Posted

i z sensownym czasem zapisu ( zapis cyfrowy oczywiście ) ; jeżeli ktoś zna takie coś to z góry dz za info

nokia e 51 umożliwia nagrywanie rozmowy w trakcie połączenia, pojemność nagrania taka jaką masz kartę pamięci, ja standardowo chyba z 5 minut nagrałem

Paulinho

Posted (edited)
Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale chodzi Tobie o to by nagrywać rozmowy prowadzone z Twojego tel?

Jeśli tak, to miałem kiedyś program dla Symbian OS, który automatycznie nagrywał rozmowę. Zapis na karcie pamięci telefonu.

@kulas dokładnie o to chodzi, problem w tym, że nie jestem zbyt biegły w takich tematach i nie wiem nawet za bardzo o czym piszesz :D do tego potrzebny jest mi pewnie jakiś bardziej zaawansowany telefon

@domeny dz ale takie cos z automatu to pewnie ma nie za dużą pojemność

@paulinho ja chciałbym aby ten czas wynosił co najmniej kilka godzin żebym nie musiał zbyt często zgrywać

Edited by Guest
Posted (edited)
@kulas dokładnie o to chodzi, problem w tym, że nie jestem zbyt biegły w takich tematach i nie wiem nawet za bradzo o czym piszesz :D do tego potrzeby jest mi pewnie jakiś bardziej zaawansowany telefon

@domeny dz ale takie cos z automatu to pewnie ma nie za dużą pojemność

Wystarczy telefon z Symbian OS, najlepiej jakaś "nowsza Nokia". Nokia E51 będzie dobrym wyborem.

Jeśli będziesz potrzebował pomocy z instalacją tego na telefonie to chętnie pomogę.

Tu jest automat do nagrywania: http://www.symbianos.pl/Aplikacje/Telefon/CallRecorder/

Edited by kulas