Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Nabyłem niedawno fajną domenkę www.WyleczSie.pl

Widzę dla niej zastosowanie jako element kampanii reklamowej jakiegoś leku, bądź akcji społecznej przeciw chorobie.

Myślę że ostatecznie mogła by odegrać rolę jako przekierowanie do strony kliniki, apteki bądź innej działalności związanej z medycyną.

Ale wiedząc że na di.pl jest wielu ekspertów oczekuje jakichś uwag, bądź opini o tej domenie

pozdrawiam i z góry dziękuje

Mirek

ps. Stowrzyłem jeszcze raz ten temat, tym razem mam już potwierdzenie że domena należy do mnie (przynajmiej już jest info że została opłacona) ZA NIEDOGODNOŚCI PRZEPRASZAM.

Posted (edited)
Witam

Nabyłem niedawno fajną domenkę www.WyleczSie.pl

Widzę dla niej zastosowanie jako element kampanii reklamowej jakiegoś leku, bądź akcji społecznej przeciw chorobie.

Myślę że ostatecznie mogła by odegrać rolę jako przekierowanie do strony kliniki, apteki bądź innej działalności związanej z medycyną.

Ale wiedząc że na di.pl jest wielu ekspertów oczekuje jakichś uwag, bądź opini o tej domenie

pozdrawiam i z góry dziękuje

Mirek

ps. Stowrzyłem jeszcze raz ten temat, tym razem mam już potwierdzenie że domena należy do mnie (przynajmiej już jest info że została opłacona) ZA NIEDOGODNOŚCI PRZEPRASZAM.

jak znajdzie się kupiec ,który bedzie zdecydowany na te domene, to zdzieraj ile wlezie. Ja bym jej nie regnął, ale tym się nie sugeruj. Kieruj się Swoją polityką.

Szukaj klienta na te domene,

pamietaj tez, ze jak nie znajdziesz klienta a pogonisz to z czasem moze Ci gól w gardle staną jak usłyszysz mze ktos zarobil kokosy na tej domenie. :D

ps.

ja mam byćzdrowym.pl :) i bede trzymal , nei pogonie jej za kilka stów. - to się nazywa inwestowanie w przyszłość

Edited by tomsson