Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam te domenki już od pewnego czasu, zarejestrowałem je bez wiekszej wiary i od razu wrzuciłem na dno kufra aby podszkoliły sie w sztuce ninjitsu, ale widzę, że jest jakiś ruch, stąd proszę o pomoc w sprawie sugestii na temat ich zagospodarowania.

To co, pomożecie? :D

Edited by przemowild
Posted

Pomożemy :). Domeny trudne do zagospodarowania. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to komenda jaką wydajemy psą, wiec może serwis dla czworonogów.

#szczeniaki.eu

#szczenieta.eu

#rodowodowe.eu

Posted
Pomożemy :). Domeny trudne do zagospodarowania. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to komenda jaką wydajemy psą, wiec może serwis dla czworonogów.

#szczeniaki.eu

#szczenieta.eu

#rodowodowe.eu

W temacie komend lepsza jest komenda*pl ;)

Nie widzę specjalnego zastosowania dla tych domen, wszystko co wymyślimy będzie mocno naciągane.

Posted

dziękuję za sugestie jednak nie wiem czemu, jak patrzę na tę domenę to mam przed oczami taki obrazek:

Wielka, tłusta baba w lateksie i z pejczem stoi nad pełzającym u jej stóp facetem i drze się: POPROŚ!!

i żeby nie było niedomówień, nie mam skłonności sado-macho :)

Posted
dziękuję za sugestie jednak nie wiem czemu, jak patrzę na tę domenę to mam przed oczami taki obrazek:

Wielka, tłusta baba w lateksie i z pejczem stoi nad pełzającym u jej stóp facetem i drze się: POPROŚ!!

:):P:P Hahaha, chyba najlepsze zastosowanie .

Idąc dalej tym tropem na stronce powinno być: - Wyślij SMS na nr 79xx o treści:

1) prosze pokazac piersi

2) prosze pokazac tylek

... itp

W odpowiedzi otrzymasz kod dostępu po wpisaniu którego nasza sex Sabrina zrobi to o co ją poprosiłeś

:P