Jump to content

Recommended Posts

Posted

Natchniony wątkiem sprzedaż Praca.info , zarejestrowałem wczoraj domenę

GdziePraca.info

Dzisiaj działa już pod tą domeną bardzo fajny i mocno rozbudowany serwis na którym znajdziemy informacje z rynku pracy i świetną wyszukiwarką pracy :););)

Zapraszam do wyrażania opinii.

ps. A i jeszcze pytanie. Jak bardzo bogaty będę gdy sprzedam domenę wraz z serwisem ?

Posted

No no szacun :) za takie TURBO i mocno rozbudowany acz przyjazny w nawigacji portal pracy, to w razie sprzedaży wyceniam go na milion pięćset sto dziewięćset ;) właśnie tego mi brakuje, tego pałeru który napędza nas do działania.

Posted

Świetnie, napisz coś o stronie technicznej, skoro tak szybko to poszło. :) Ile czasu zabrały przygotowania, czy sam to robiłeś, czy zlecałeś, czy też to był gotowy skrypt, na których ofertach zarabiasz i z kim zawiera się umowę.

Posted
właśnie tego mi brakuje, tego pałeru który napędza nas do działania.

Znajdź sobie spokojną pracę trzyzmianową, na nocnej zmianie najłatwiej o ten pałer ;)

ArturZ mam do ciebie pytanie.

Więcej wyciągasz na AS niż na parkingu?

Pozdrawiam,

Bartek.

Ważniejszy od zarobków jest fakt, że gdy domena nie ma ruchu, to po postawieniu nawet najprostszej stronki można taki ruch stworzyć .

U mnie na parkingu średnia wychodzi około 0,02$ za klika, na adsense wychodzi więcej.

Świetnie, napisz coś o stronie technicznej, skoro tak szybko to poszło. :) Ile czasu zabrały przygotowania, czy sam to robiłeś, czy zlecałeś, czy też to był gotowy skrypt, na których ofertach zarabiasz i z kim zawiera się umowę.

Dwie godziny przed kompem w pracy na nocnej zmianie i gotowe ;)

Posted
Znajdź sobie spokojną pracę trzyzmianową, na nocnej zmianie najłatwiej o ten pałer ;)

Dwie godziny przed kompem w pracy na nocnej zmianie i gotowe :)

Ja na nocnych zmianach wolałem się przespać. Nie pisałem kodu bo zdarzały się wielbłądy, a i ortograf czasem się trafił ;)