Jump to content

20 members have voted

1. 1. Jak oceniasz domenę ? Szkolna skala ocen ;)

• 1
      5
    • 2
      3
    • 3
      4
    • 4
      6
    • 5
      2
    • 6
      0
  2. 2. Na ile wyceniasz domene dla klienta końcowego

• 0-100
      4
    • 101-500
      1
    • 501-1000
      1
    • 1001-2000
      1
    • 2001-3000
      0
    • 3001-5000
      1
    • powyżej 5000
      1

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzisiejsze łowy zakończone nabyciem domeny eventy.info. Wszystkie ważniejsze końcówki zajęte, lecz niestety mało z nich zagospodarowane. Ciekawe jest że najwartościowsze szukają nabywcy na parkingach, a zagospodarowane są takie "miernoty" jak .biz, com.pl lub info.pl. Dodałem sondę gdzie można dać ocenę domenie według szkolnej skali (od niedostatecznej do celującej).

edit: Dodałem druga sondę z wycena domeny. Zapraszam wiec również do wyceny.

Edited by karollp
Posted

Domena imo słabiutka..

Co ciekawe branża mimo deklarowanej postępowości wcale nie jest skora płacić dobrze za dobre domeny. A wiem to z własnego doświadczenia. Może Selles się zgodzi, bo ma peelkę i ja widać do dziś nie sprzedał :) (Selles, masz tam przyzwoity ruch co bym mógł wynająć? )

Posted
Domena imo słabiutka..

Co ciekawe branża mimo deklarowanej postępowości wcale nie jest skora płacić dobrze za dobre domeny. A wiem to z własnego doświadczenia. Może Selles się zgodzi, bo ma peelkę i ja widać do dziś nie sprzedał :P (Selles, masz tam przyzwoity ruch co bym mógł wynająć? )

Mi sie podoba.

Seles nie sprzedal, bo sie taki klient jeszcze nie trafil co by chcial tyle zaplacic. :)

Posted
Seles nie sprzedal, bo sie taki klient jeszcze nie trafil co by chcial tyle zaplacic. :)

Tak też myślałem. A ruch masz na tej domenie..? :P

Eventy.info to serwis niby informujący o eventach.. Ale jakoś nie lubię domen info. Lepsze domeny nie znajdują nabywcy to i z tą będzie problem.

Posted

Mnie też się podoba :) . Zresztą zainteresowała mnie ta branża i troszkę się przekopałem po firmach eventowych. Nawet kupiłem eventsbase.pl i eventsbase.org i też się zastanawiam co i jak i po co. Się zobaczy, może zdzierży co nieco. Twoja jest krótsza i łatwiejsza do zapamiętania. Podoba mi się :P .

Posted

Dzięki za udział w ankiecie oraz opinie. Ankieta nie jest zamknięta, więc wszystkich zainteresowanych udziałem zapraszam do głosowania i wyrażania swoich opinii.

NIedawno ruszyl portal EventSpace.pl

Piękna baza potencjalnych klientów :P i "inspiracja" do stworzenia swojego, lepszego serwisu. Jednak jako osoba nie mająca żadnego doświadczenia w tej materii raczej nie będę takiego serwisu budował. Dlatego zainteresowanych nabyciem domeny zapraszam na PW.

P.S. W swoim portfolio znalazłem też eventy.biz.pl :). Zarejestrowana kilka miesięcy temu.