Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
zPosrednikiem.pl - kupno i sprzedaż nieruchomości

Mnie się podoba i szczerze to nie wiem czemu jej sobie sam nie zarejestrowałem do kompletu. ;)

Skoro funkcjonują takie serwisy jak bezposrednikow.pl, bezposrednio.pl czy bezposrednik.pl to może i to się przyjmie. Aczkolwiek wg mnie każdy serwis ogłoszeniowy jest "z pośrednikiem". Wyróżniają się tylko te z "bez" ;)

#bezposrednika.pl

bezposrednikaplnobgxc1.th.png

Edited by heden.pl
Posted (edited)

Pomyślałem, że ktoś mógłby się pokusić o zintegrowanie w serwisie zPosrednikiem.pl, tylko ofert biur nieruchomości. Pierwszy serwis tylko dla pośredników. Mógłby przygotowywać analizy razem z Open.pl dla rynku nieruchomości na podstawie prawdziwych transakcji, a nie pobożnych oczekiwań cenowych klientów, tak jak w przypadku Szybko.pl

;)

Edited by banksa
Posted
Pomyślałem, że ktoś mógłby się pokusić o zintegrowanie w serwisie zPosrednikiem.pl, tylko ofert biur nieruchomości. Pierwszy serwis tylko dla pośredników.

Pod to wg mnie nadaje się bardzo dobrze ;)

Posted
Pod to wg mnie nadaje się bardzo dobrze ;)

niestety wedlug mnie domena-porazka

z calego gaszczu ofert kupujacy czasami wyszukuja ofert "bez posrednika" zeby nie zaplacic prowizji, a nikt nie szuk ofert "z posrednikiem" - obraczonych prowizja

#posrednik.info

Posted
niestety wedlug mnie domena-porazka

z calego gaszczu ofert kupujacy czasami wyszukuja ofert "bez posrednika" zeby nie zaplacic prowizji, a nikt nie szuk ofert "z posrednikiem" - obraczonych prowizja

hehe, dokladnie, wystarczy, jak juz w swiadomosci jest zakodowane, ze najczesciej oferty sa z posrednikiem. Domena-klapa moim zdaniem