Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
fotkaj.pl była już oceniana jakieś 2 tygodnie temu.

Cwaniaczek, kasuje konto - zakłada nowe i ponownie wycenia.

Po pierwsze jesteś nieprecyzyjny, zapytałem o tę domenę w dziale na Każdy temat, nie prosiłem o jej wycenę, ale pomijam to. Po drugie raczej niewiele Ci do tego, czy zakładam nowe konto. Po trzecie mówiąc do użytkownika forum cwaniaczek naruszasz regulamin forum.

Edited by banksa
Posted (edited)

Grzesiek86, masz prawo do swojej opinii na mój temat. Uważam jednak, że post w dziale Wycena i opinia, to nie miejsce do komentarzy na temat intencji innych użytkowników forum. Dziękuję za Twoją opinie o domenie fotkaj.pl

Edited by banksa
Posted (edited)

według mnie zeroj złotyk

ahhh teraz zrozumiałem, chodzi o fotkaj, czyli tak samo jak, gotuj, pracuj, fotkaj=rób fotki

ale to nie zmienia faktu, że nadal zeroj

co innego byłoby fotkuj...ale gdyby babcia miała wąsy...

Edited by bobstar
Posted (edited)

"Nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój... proszę pani Londyn miasto w Anglii... a to trzeba mi było od razu tak mówić, ja muszę pójść poszukać na mapie..."

Teraz spróbuj nam wytłumaczyć jak to z tą fotkaj.pl a może zrozumiemy ;)

bo jak narazie dla mnie 0 PLN

Edited by eRcu
Posted
Cwaniaczek, kasuje konto - zakłada nowe i ponownie wycenia.

nie zmienia to jednak faktu, że domena jest warta 0,00 PLN. Czasy fotek, fotki, fotkowiczów juz mineły. Dzieci neo próbują jeszcze od czasu do czasu zaświecić takimi domenami na Allegro, co konczy sie wylądowaniem w dziale "kandydat do najsmieszniejszej aukcji tygodnia".. "Fotkaj" jako neologizm słowny nie przyjmie się