Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, na ile wyceniacie tak niecodzienną domenę i mało znaną - ale tylko dla ludzi spoza branży

Ile mógłby za nią zapłacić KK ?

Orientowałem się ostatnio w tym temacie i większość domen z nazwami maszyn posiadają już firmy z branży.

Posted

ehhhhhh.Za czasow mlodosci zdarzylo mi sie pracowac w zakladzie stolarskim i operowac przy grubosciowce.menda tak sie zacinala ze tzreba bylo niezle sie naszarpac.Domena napewno warta bo te maszyny wcale nie sa tanie.Druga sprawa ze to rynek roboli ktorzy jeszcze nie z abardzo kumaja internet i jego potencjal.

https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal wykazuje ze troche tych wyszukan miesiecznie ejst.Ze wzgledu ze charakter rynku oceniam na 2-3k.Osobiscie bym potrzymal jakis czas.

Tak z ciekawosci jak pozostali domainerzy zapatruja sie na domeny zwiazane z maszynami?.Sprzedaja sie jako tako?.Wiem o maszynyrolnicze.pl i wozkiwidlowe.pl,widlaki.pl itd. chodzi mi o reszte:)

Posted
pi razy drzwi mniej wiecej jaki to ruch?.

od momentu wrzucenia na sedo (bodajże jakieś 7dni temu) kilkanaście odwiedzin.

# karczowniki.pl

# peleciarki.pl

ruch mały i zainteresowanie znikome. A maszyny drogie ;)

to samo i u mnie.