Jump to content

Pozycjoneria*pl

Recommended Posts

Posted

Właśnie takie coś wpadło mi z dropped.pl trochę mnie zaskoczyło bo miałem już zrezygnować z niej lecz zapomniałem i dziś mi wpadła ... jak sądzicie warta coś ;) kojarzy się z interia.pl :) może ona będzie zainteresowana kupnem ... ;) jak narazie sprzedał bym ją za każdą propozycję cenową gdyż potrzebne mi są fundusze na reklame nowego serwisu ...

piszcie i komentujcie :D

Posted

czyżby aż było tak źle ? i te 30 zł poszło by na marne ? :| ;P

Posted

hehe :D domena mi np. kojarzy się z interia ;P

nie wiem czy dużo jest takich osób ... ;)

jak narazie to mam pewną osobę za 200 zł ale myśli jeszcze ;( czy to ja powinienem się zastanowić nad tą sprzedażą żeby nie stracić :)?

Posted
eh jak dla mnie za trudne do wymowienia.... :)

trudne do wymówienia ;) ? ale łatwe do zapamiętania chyba ;)

na serwis moze się i nada ale bardziej dla firm pozycjonerskich ?;)

warta jest 200 zł czy więcej jak sądzicie co robić :D

pzdr.

Posted (edited)

może i się nie powtórzy ale postanowiłem nie sprzedawać ... klient nie był do końca zdecydowany ... a ja wpadłem na pewien pomysł z wykorzystaniem tej domeny :-) o którym wkrótce napiszę ;)

pozdrawiam.

co do domeny narazie mogę tylko powiedzieć to że będzie wykorzystana w kierunku pozycjonowania dokładniej mówiąc serwis pozycjonera ;) po więcej info zapraszam na PW

Edited by aQz
Posted

wpadła mi z dropped.pl jakoś przypadkowo ... ale skoro wpadła to znalazłem sposób na jej zagospodarowanie ;) wkrótce znajdzie się pod nią serwis pozycjonerski i takie tam ... narazie cisza ;));)

jednym nazwa podoba się innym nie ;)

Posted
wpadła mi z dropped.pl jakoś przypadkowo ... ale skoro wpadła to znalazłem sposób na jej zagospodarowanie ;) wkrótce znajdzie się pod nią serwis pozycjonerski i takie tam ... narazie cisza ;));)

jednym nazwa podoba się innym nie ;)

a znasz sie na pozycjonowaniu?

#pozycjonowane.pl

Posted

pozycjonowane.pl nice ;)

nie jestem pozycjonerem ... pozycjonuje tylko swoje strony można powiedzieć sam dla siebie ;] i nie bede tam sie chwalił swoją wiedzą ... to będzie ogólny zbiór wiedzy pozycjonera ranking itp... zobaczysz wkrótce ;) jak chcesz wiedzieć dokładniej to napisz na PW

Posted

o tym też tam będzie ;) optymalizacja przecież jest częścią pozycjonowania ;)

Posted

okk ;))

jeśli ktoś zna się na pozycjonowaniu i chciałby pomóc w tworzeniu pozycjonerii to zapraszam na PW :-)

• 4 years later...