Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Proszę o wycenę domeny tcrk.pl.

Domene zakupiłem z myślą o postawieniu Twoje Centrum Rozrywki Komputerowej

na tym zbitku liter już nic nie wykiełkuje, nie ma prawa, bo nei widać, aby ta domena była żyzna i dobrze nawożona

ale z braku czasu nie mam czasu rozwinąć ;)

stara i znana mantra domainera :)

Edited by umberto
Posted
Nic. A nóż zacznie się szał na dobre 4literówki i domena będzie jak znalazł.

4-literówek jest jeszcze sporo i to nawet o rozsądnych nazwach, więc szału nie ma. Raczej traktowane w kategorii fantazyjnych nazw, choć też na oko można powiedziec, że niektóre są więcej warte niż inne, np. lulu.pl, bubu.pl, bebe.pl, fufu.pl czy cos w ten deseń :) no chyba ze 4-literowka jest dobrym generykiem np. piwo ;)

Posted (edited)
jest tyle kombinacji 4 literowek w rozszezeniu pl, ze raczej nigdy nie bedzie ich brakowac

żebyś się nie zdziwił ;)

#hori.pl (folie ochronne na LCD)

#biop.pl (biopaliwa itd.)

i parę innych, na dwóch już stoi serwis :)

Edited by Jarek17
Posted
żebyś się nie zdziwił ;)

#hori.pl (folie ochronne na LCD)

#biop.pl (biopaliwa itd.)

i parę innych, na dwóch już stoi serwis :)

juz widze te zajete sxdf, xqwi, qvqx

wg mnie nierealne

Posted

Moim zdaniem dźwięczna czteroliterówka, która można łatwo wymówić, nawet bez żadnego konkretnego znaczenia jest warta kilka stówek :)

# Heto.pl, Heti.pl, WIRD.pl, Usyp.pl

Posted (edited)
Moim zdaniem dźwięczna czteroliterówka, która można łatwo wymówić, nawet bez żadnego konkretnego znaczenia jest warta kilka stówek :)

# Heto.pl, Heti.pl, WIRD.pl, Usyp.pl

Dźwięczna? Dźwięczną można kupić nawet za kilkadziesiąt zł :) (w mojej sygnaturce ;)):

Zgadzam się jednak, że faktycznie, są czteroliterówki (i nie "czyste generyki") warte kilka stówek.

Edit: wspomnianą wyżej "sygnaturkę" usunąłem - informuję, gdyby ktoś zapragnął ją odszukać ...

Edited by yarowa