Jump to content

Perfumeria.org.pl

Recommended Posts

Posted

Szczerze...?.jestes juz tyle w tym biznesie ze powinienes wiedziec ze to jest ninja.Inna sprawa ze kiedys moze sie trafic ktos nawiedzony chcacy robic pod tym adresem sklep internetowy z perfumami.

Posted

o ile Dziennik.net.pl spokojnie ujdzie, o tyle połączenie perfumeria + .org.pl to już czysta szarlataneria :) (tylko nie tłumaczyć się, że to na serwis, w którym kosmetyki organiczne mają być sprzedawane) :)

Posted
Szczerze...?.jestes juz tyle w tym biznesie ze powinienes wiedziec ze to jest ninja.Inna sprawa ze kiedys moze sie trafic ktos nawiedzony chcacy robic pod tym adresem sklep internetowy z perfumami.

Moim zdaniem jest wiecej warta niz 0zł - dlatego wziąłem udział w aukcji - aukcje obserwowało jeszcze kilka osób ale przegapili lub nie chcieli licytowac :)

Moze ktos jeszcze pokusi sie o wycene ?:)

Posted

Keyword dobry ale org.pl :)

Ostatnio znalazlem firme ktora zajmuje sie ....... i nazywa sie .......ma domene .org.pl, co najlepsze to firma może mloda ale zajmujaca sie bardzo powaznymi rzeczami a ich domena to niezla porazka.

net.pl jeszcze ujdzie ale org.pl jakos mnie nie przekonuje

Posted

Noname powiem Ci ze zaczynam sie troche gubic w ty wszystkim.Ja osobiscie bym w zyciu nie zarejestrowal takiej domeny ale jak mowi przyslowie "Na bezrybiu i rak ryba".Nie takie ninje sie sprzedaja.

Posted

wg mnei nie można nazwać takiej domeny ninja :) skoro nie ma wolnych domen lub są już inne zagospodarowane,

to ta domena może mieć duży potencjał sprzedaży. oczywiście kwoty będą nie wielkie, ale np 200zł ucieszy sprzedającego i kupującego,

komercyjne KW nawet w takich rozszerzeniach nie ma po co z góry skreślać.

Posted (edited)

Jedyny sposób wykorzystania tej domeny jaki przychodzi mi do głowy, to perfumeria prowadzona przez jakąś organizację pożytku publicznego wykorzystującą dochody z niej na potrzeby statutowe.

Edited by Kangur
  • 3 weeks later...
Posted

Jak sie okazało jednak nie była taka straszna - mimo aukcji od 100zł i 70zł nikt nie chcial zalicytowac.. znalazł sie wczoraj wlasciciel duzej internetowej perfumerii i zaoferował taka kwote ktora w zupelnosci mnie zadowolila i pozwoli na naprawe mojego rozbitego auta :rolleyes:

Posted
Jak sie okazało jednak nie była taka straszna - mimo aukcji od 100zł i 70zł nikt nie chcial zalicytowac.. znalazł sie wczoraj wlasciciel duzej internetowej perfumerii i zaoferował taka kwote ktora w zupelnosci mnie zadowolila i pozwoli na naprawe mojego rozbitego auta :ph34r:

Pogratulował :rolleyes:

Posted
pozwoli na naprawe mojego rozbitego auta :ph34r:

To teraz jeszcze powiedz co to za auto i jak bardzo je rozbiłeś :> Takie coś zamiast XXX :)

Gratulacje :rolleyes: