Jump to content

Wielki lol, czy mam przechlapane?

Recommended Posts

Posted (edited)

Wpisałem ot tak i trafiłem w dwie domeny - rachunki.org - spóźniłem się kilka sekund, bo robiłem przelew. A drugi to - KredytBank.net.

Ma ktoś jakieś pomysły, co teraz z tym zrobić? Z tego co patrzałem to, strony mbank.net i org mają się dobrze, więc jakoś już się nie boję zbytnio :lol:

Edited by Avisha
Posted (edited)
Wpisałem ot tak i trafiłem w dwie domeny - rachunki.org - spóźniłem się kilka sekund, bo robiłem przelew. A drugi to - KredytBank.net.

Ma ktoś jakieś pomysły? Co teraz z tym zrobić.

rachunki: rewelacja- odkupię (około 1,930,000 dla zapytanie "rachunki" (język polski).

co do tej .net = nie popieram - jest tyle wolnych domen- po co wdawać sie w spory z góry przegrane

(kredytbank to zarejestrwany TM)

pozdrawiam

Edited by dobrerejsy
  • 2 weeks later...
Posted
rachunki: rewelacja- odkupię (około 1,930,000 dla zapytanie "rachunki" (język polski).

Jak dobrze zrozumiałem , @Avisha spóźnił się z zakupem tej domeny :) , opłacając rachunki.

Hmm co do kredytbank, nie masz jakiejś możliwości cofnięcia tej domeny u rejestratora?. Ja np. cofnąłem domenę z końcówką .pl, co do której miałem pewne wątpliwości, czy nie narusza TM, wysyłając emaila do rejestratora, oczywiście zwrotu pieniędzy za domenę nie otrzymałem. Nie wiem jak to wygląda w twojej sytuacji. Chyba że możesz też siedzieć cicho, ale ten parking może zaszkodzić.