Jump to content

Recommended Posts

Posted

Domena demeter.pl sprzedana za 4200 zł.

Cena nie za wysoka, ale sprzedaż była wskazana do wyrobienia miesięcznego planu. :lol:

Posted

Dobra cena, gratuluję :lol:

Domena specyficzna, więc musiał się znaleźć konkretny odbiorca, który akurat jej potrzebował.

DD

Posted
Bardzo ładna cena, moje gratulacje. Zastanawiałbym się nad tą domeną czy ją rejestrować i straciłbym przez to, sporo kasy.

Cóż, sprzedawać domeny trzeba umieć, a jak widać Selesowi dobrze to wychodzi :-) Moje gratulacje.

Posted (edited)
raczej trzeba miec dobre kontakty wsród marketingowców, ale to tez jest umiejetnosc

Ja działam na własną rękę, aczkolwiek chętnie nawiążę współpracę z agencjami. :lol:

Edited by SELES
Posted

SELES dodaj jeszcze że kupił ją jakiś rolnik :lol:

A tak w ogóle, to fajnie gdyby osoby wpisujące: OK, super cena, ładnie, fajnie, itp... pisały troszkę więcej w swoich postach.

Posted

Również przyłączam się do gratulacji. Dobra cena.

Jaki jest Twój miesięczny plan? :)

Gratuluję i Pozdrawiam.

Zapewne jest to przekroczenie kwoty X w danym miesiącu :lol:

Posted
Czyli wychodzi na to ze masz bardzo ekologiczne auto hehe :lol:

Tak czy inaczej gratuluje sprzedazy :)

Ekologiczne bardzo, spełnia najsurowsze normy dotyczące spalin, ale nie ekonomiczne. :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Gratuluje!

Wygrales nia na dropped w licytacja ze mna - teraz oczywiscie bardzo zaluje, ze nie oferowalem wieciej niz 130 :P

PS: Trzeba poszukac np. na google.de i juz nie jest taka "specyficzna"

Edited by seomi