Domeny_Wroclaw Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 (edited) Co sądzicie? Pozdrawiam Edited March 2, 2009 by Gaudzinski
Jaca869 Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Co sądzicie? Pozdrawiam Ja myślę że większe show zrobiłaby domena w stylu zforsą.pl , bogacipanowie.pl lub panowiezBMW.pl
Domeny_Wroclaw Posted March 2, 2009 Author Report Posted March 2, 2009 Ja myślę że większe show zrobiłaby domena w stylu zforsą.pl , bogacipanowie.pl lub panowiezBMW.pl Pewnie tak... ale rozmawiamy tutaj o domenie przystojny.pl Sądzę, że znalazłbym kilku desperatów gotowych zapłacić za umieszczenie pod tym adresem własnych zdjęć, bądź konta poczty e-mail w domenie przystojny.pl
Jaca869 Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Pomysł z kontem e-mail jest świetny osobiście chciałbym mieć taki alias Hmm... myślę ze domena moglaby posluzyc jako adres strony dla panów (tych metroseksualnych). Jakies tam porady, nowe kosmetyki i wszystko to co jest w tego typu czasopismach...
wlodecky Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 (edited) Myślę że zarejestrowałbym się na jakimś forum ze zniewalającą przewagą płci pięknej wśród dyskutant...ek, tylko po to żeby zadać to pytanie - jaki serwis na takiej domenie...? Edited March 2, 2009 by wlodecky
Recommended Posts