Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dostałem takie info:

Nastapila zmiana danych abonenta w glownym rejestrze domeny .pl.

Ta informacja zostala wyslana automatycznie. NIE ODPOWIADAJ na nia.

Jesli masz jakies pytania, skontaktuj sie z VARIA Przemysław Bojczuk, ktory obsluguje dane abonenta.

Kontakt znajdziesz na liscie Partnerow na stronie http://www.dns.pl/porozumienie/partner.html

Ponizsze dane sa zaktualizowane i widoczne w powszechnie dostepnej bazie abonentow domen WHOIS (nie dotyczy osob fizycznych, ktore nie wyrazily zgody na opublikowanie swoich danych osobowych w bazie WHOIS):

id: varxxxxxxxx

Kamil ********

[ulica]

37 700

PL

telefon: +48.xxxxxxxxx

fax:

e-mail: mójemail

I tu moje pytanie: Czego to się w ogóle tyczy? Kiedyś kupiłem domenę za grosze i do dzisiaj nie dostałem. Możliwe, że to ona, tylko czemu nie dostałem żadnego e-maila z danymi?

Posted (edited)

Czytaj ze zrozumieniem :lol:

Nastapila zmiana danych abonenta w glownym rejestrze domeny .pl.[...]

Ponizsze dane sa zaktualizowane i widoczne w powszechnie dostepnej bazie abonentow domen WHOIS (nie dotyczy osob fizycznych, ktore nie wyrazily zgody na opublikowanie swoich danych osobowych w bazie WHOIS):

Edited by szogun
Posted (edited)

Fakt, mój błąd :)

Cholera tylko na jaką domenę? Bo samo id nic mi nie mówi a u tego rejestratora nie mam chyba żadnej domeny :lol:

Zresztą zawsze mam zaznaczone ukrywanie danych osobowych we WHOIS

Edited by Roooocky