Jump to content

Recommended Posts

Posted

wlasnie wygralem na aukcji inter-city.pl

cena jak na przejecie całkiem spora, bo 370zł jutro ją opłacam.

wierzę, że inwestycja się zwróci.

chętnie dowiem się waszych opinii.

Posted (edited)

2-3zł (pamiętaj nie takie ninje sprzedawały się za duże $$$$, teraz wszystko zależy od Ciebie)

Edited by Adam
Posted

Sam nie wiem czy też bym tak wysoko licytował, nawet mając konkretny pomysł na zastosowanie tej domeny:

http://www.aftermarket.pl/bid.php?id=174124

ale pewnie nie. Domena jak domena, warta jak wszystkie tyle, ile ktoś zechce zapłacić. Może byś zdradził jaki to pomysł zmotywował Cię do tak zażartej walki, czy startuje jakiś projekt czy coś czy liczysz na ruch z intercity.pl? Inaczej to jakieś wróżenie z fusów i wyceny na 0 zł nie są wcale dziwne i dorzucę też jedną taką zerozłotonindżowycenę. :)

Posted
wlasnie wygralem na aukcji inter-city.pl

cena jak na przejecie całkiem spora, bo 370zł jutro ją opłacam.

wierzę, że inwestycja się zwróci.

chętnie dowiem się waszych opinii.

fajna domena dla firm zajmujących się przemieszczaniem osób lub rzeczy.

myślnik dużo zmienia :-) i uważaj na pociągi:-) choć tego uprp.pl na szczeście nie znajdziesz

generalnie kilku króli Jagiełło

Posted
myślnik dużo zmienia :-) i uważaj na pociągi:-) choć tego uprp.pl na szczeście nie znajdziesz

no wlasnie cos tam wisi w uprp dlatego bylbym ostrozny jesli chodzi o zastosowanie.

Mnie ta domena jakos nie przekonuje.

Posted
no wlasnie cos tam wisi w uprp dlatego bylbym ostrozny jesli chodzi o zastosowanie.

Mnie ta domena jakos nie przekonuje.

upc ma zarejestrowany znak towarowy, którego fraza zawiera słowo intercity, ale to nie oznacza, ze słowo to

jest również zarejestrowane. gdyby tak było upc z łatwością mogłoby odebrać intercity.pl .

dzięki za opinię. najpierw ocenię przez najbliższy miesiąc jaki jest generowany ruch.

jeśli chodzi o moje powody licytacji to:

a) domenę mam zamiar zaoferować kilku firmom

:) jeśli nie będą zainteresowane postawie tam serwis