Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam do was pytanie co sądzicie o takiej domenie?.

Zastosowanie:

Strona,forum.

Serwis poświęcony odnawialnym źródłom energii , a także informacje na temat energii czerpanej z wody,powietrza itp. Inne zastosowanie to także alternatywne pozyskiwanie kapitału na rozwój różnych działalności gospodarczych, oraz pozyskiwanie pieniędzy na rozwój "zielonej energii".

Może jeszcze tematyka nie aż tak popularna w Polsce, ale poza granicami na pewno tak.

Posted

Jakoś dziwnie brzmi...

Według mnie reprezentuje bardzo małą wartość...

Lepszym wyborem była by już: energiaalternatywna.pl

Posted

Faktycznie jakoś tak dziwnie brzmi.

Jak chcesz to po taniości mogę Ci sprzedać alternatywneogrzewanie.pl, naturalneogrzewanie.pl pod warunkiem, że będziesz tam prowadził serwis :-)

Posted (edited)

Jeszcze pomyśle jak to rozwiązać, może pomyśle nad serwisem lub czymś innym pod tym adresem(jak starczy mi zapału). Może to kwestia przyzwyczajenia do adresu :).

Lepszym wyborem była by już: energiaalternatywna.pl

Tylko że wtedy, wszystko zawęża się tylko do tematyki energii odnawialnej, a alternatywne źródła tyczą się także np. dofinansowań, rozwoju firm itp. Nawet moim zdaniem sklep z akumulatorami, systemami grzewczymi by pasował pod taki adres ;), ale trzeba do tego mieć konkretne zastosowanie.

No nic na razie wielkie dzięki za opinie.

Edited by kalion
Posted

tak czy inaczej alternatywne zrodla kojarza sie z energia.. To jest temat na topie wiec nie zbaczaj na alternatywne zrodla finansowania czy ine rzeczy. Zalozenia unijne sa takie ze musimy zwiekszyc produkcje energii ze zrodel odnawialnych, sa na takie inwestycje przeznaczone miliony euro w programach rozwoju regionalnego i jest jeszcze wiele do zrobienia..

Posted

Domena wygląda na niedokończoną, no bo same „alternatywne źródła” jeszcze nie implikują powiązania z energią. Ale od biedy ujdzie.

# bioenergia.pl

# energiageotermalna.pl