Jump to content

Domeny GoogleMobile.com.pl, MobilePhoneGoogle.eu, GoogleMobilePhone.pl

Recommended Posts

Posted

Stałem się posiadaczem tych paru domen, co sądzicie o ich wartości ?

androidgoogle.com.pl

googlemobile.com.pl

googlemobilephone.info

googlemobilephone.org

googlemobilephone.pl

mobilephonegoogle.biz

mobilephonegoogle.eu

mobilephonegoogle.info

mobilephonegoogle.net

mobilephonegoogle.org

mobilephonegoogle.pl

Posted

Tego się obawiałem :-( to jeden z moich pierwszych zakupów i widzę że utopiłem troche kasy :/....... jest jakaś możliwość ażeby po części otrzymać zwrot kasy z tej nieudanej inwestycji ?????

Posted
Tego się obawiałem :-( to jeden z moich pierwszych zakupów i widzę że utopiłem troche kasy :/....... jest jakaś możliwość ażeby po części otrzymać zwrot kasy z tej nieudanej inwestycji ?????

jasne:) pogonić je frajerowi ?

Posted

Chciałem je w parking do ND przyłączyć ale niestety się nie udało otrzymałem komunikat "domena była juz wcześniej zablokowana" .... Mam jeszcze pytanie : bjak najszybciej i najwygodniej tzn z pomocą jakich stron sprawdzać czy domena jest zastrzeżona ???

Posted (edited)

BTW było euro2012, była tarcza antyrakietowa i jeszcze kilka innych "inwestycji", już chyba wiemy co będzie w najbliższym czasie największym hitem na Allegro

Wracając do domeny to na ND nie zaparkujesz domen z keywordem google.

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
BTW było euro2012, była tarcza antyrakietowa i jeszcze kilka innych "inwestycji", już chyba wiemy co będzie w najbliższym czasie największym hitem na Allegro

Wracając do domeny to na ND nie zaparkujesz domen z keywordem google.

No niestety moje hity się tam nie znajdą .... no właśnie tak "wywnioskowałem" że słowo 'google' jest przeszkodą... te domeny dyskredytuje to że jest w nich zastrzeżone słowo "google" czy cała fraza jest zastrzeżona ???

Posted

ze jest w nich slowo google:D, sam kiedys chcialem wrzucic na nd domenę zawerającą słowo gogle i też miałem bana, ale napisałem do nd i mi ładnie po Polsku odpisali, że się zajmą tą sprawą i po kilku godzinach wrzuciłem domenę na paking