Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co sądzicie o tej domenie:

ElektronicznyPapier.pl

Elektroniczny Papier – rodzaj wyświetlacza, który swoimi gabarytami i elastycznością dąży do imitacji papieru. Na tego typu "urządzeniu" może być wyświetlany elektronicznie zapisany tekst można również tworzyć notatki za pomocą odpowiednich narzędzi. Elektroniczny Papier już wkrótce zastąpi nam "papierowe" książki, czasopisma, prasę codzienna itp., które za pomocą internetu będzie można pobierać z olbrzymich zasobów znajdujących się w sieci.

Potencjalni zainteresowani:

-Wydawcy, dystrybutorzy książek, prasy

-Producenci, sprzedawcy tego typu urządzeń

-itp.

roem21.jpg

• 2 years later...
Posted

Trochę czasu minęło od dodania domeny do wyceny. Może teraz, kiedy książki prasa itp. rzeczy, coraz lepiej sprzedają się w wersji elektronicznej INFO TU , będzie łatwiej o wycenę.

W międzyczasie dokupiłem dwie domeny powiązane z tematem:

PrasaCyfrowa.pl

GazetyCyfrowe.pl

Widzicie jakiś potencjał w/w domenach?

Posted
Trochę czasu minęło od dodania domeny do wyceny. Może teraz, kiedy książki prasa itp. rzeczy, coraz lepiej sprzedają się w wersji elektronicznej INFO TU , będzie łatwiej o wycenę.

W międzyczasie dokupiłem dwie domeny powiązane z tematem:

PrasaCyfrowa.pl

GazetyCyfrowe.pl

Widzicie jakiś potencjał w/w domenach?

Jeżeli towar ten przebije się i stanie się popularny to na pewno ich cena będzie wzrastać, w przeciwnym razie reg fee.

Posted

nie wierze w takie innowacje , nic nie wyprze papierowej ksiazki czy papierowej gazety . Tak samo jak hybryda nigdy nie wyprze samochodu na benzyne czy rope - te "nigdy" oznacza we na moje oko w tym stuleciu :-) potem i tak mnie juz nie bedzie

Posted
nie wierze w takie innowacje , nic nie wyprze papierowej ksiazki czy papierowej gazety . Tak samo jak hybryda nigdy nie wyprze samochodu na benzyne czy rope - te "nigdy" oznacza we na moje oko w tym stuleciu :-) potem i tak mnie juz nie bedzie

Ojj zdziwisz się jak to wszystko się rozwija. Kto 10 lat temu myślał o tabletach albo telefonach dotykowych. Z paliwem jest taki problem że jest za duże lobby gospodarcze które hamuje rozwój i zastąpienie ropy czymś innym.

Posted (edited)

Niestety nie jestes na biezaco. W USA juz wypiera. Amazon sprzedalo poraz pierwszy WIECEJ ksiazek w formie elektronicznej niz wydrukowanej. Wczoraj napisalem o tym temat z linkiem. Poszukaj.

(co nie oznacza, ze domena papier elektroniczny bedzie miala wartosc komercyjna (podobnie jak np. sieci komorkowe nie ma), ale oczywiscie nie oznacza to tez, ze nie bedzie miala).

ps. w usa amazon ma w asortymencie 950.000 ebookow, w tym 109 z top 111 aktualnych bestsellerow new york times.

Edited by Alexis