Jump to content

Recommended Posts

Posted

skoro dziś piatek to pomyslałem, że dla rozluźnienia dam do wyceny taką :rolleyes:

wczasyonline.pl

odważyłem się dać ją do wyceny także z uwagi na obeności domen

nieruchomoscionline.pl i finanseonline.pl na liście top100 za 2008 rok

co sądzici o mojej domenie ?

bedę wdzieczny za opinie

pozdrawiam

Posted

Ostatnio na mapadomen.pl kupiłem za jakieś grosze wypoczynekonline.pl

Myslę, że są porównywalne :rolleyes:

Akurat w połączeniu z turystyką chyba lepsze byłyby *24.pl

Online w tym przypadku kojarzy mi się z wycieczkami "palcem po mapie". *24.pl za to z ofertą wycieczek dostępną 24h na dobę :angry:

Takie moje zdanie.

Posted (edited)

Moim skromnym zdaniem (od razu stwierdzam, że nie mam doświadczenia w tym), jakoś nie przemawia do mnie ta domena. Wczasy w sieci, to chyba nie to moim zdaniem : niestety 0 . Ale po tym co widzę czasami, można się grubo mylić. Szczególnie jak widzę rankingi najdrożej sprzedanych domen, to teraz tylko liczyć trzeba na farta, że komuś będzie zależeć na takiej domenie :rolleyes:.

Edited by kalion
Posted

Smutna domena, jak ją widzę to przed oczyma mam ludzi którzy siedzą całe lato przed komputerem, grają w jakieś simsy czy wowy, zamiast choćby i autostopem się gdzieś wybrać... :rolleyes:

Posted
Ostatnio na mapadomen.pl kupiłem za jakieś grosze wypoczynekonline.pl

Myslę, że są porównywalne :rolleyes:

powiadasz, ze jeździsz na wypoczynek ?? :angry:

wiem wiem: każda pliszka .... itd itp :)

Posted (edited)
Smutna domena, jak ją widzę to przed oczyma mam ludzi którzy siedzą całe lato przed komputerem, grają w jakieś simsy czy wowy, zamiast choćby i autostopem się gdzieś wybrać... :rolleyes:

W sumie ja miałem podobne skojarzenia. :) Niekoniecznie musi to być autostop, wystarczy zwykły wyjazd nad jezioro czy gdzieś jak najdalej od city jungle i internet jungle. ;)

Domena jest całkiem w porządku, jeśli by kojarzyć ją z witryną online (nawet pomimo tego, że raczej nie ma witryn offline). Jeśli jednak chodzi o wczasy spędzane online z wow czy simsami to zgodzę się z przedmówcą pb, że ani to normalne ani zdrowe, a monitor raczej nie opala, a wypala. I to tylko oczy. :angry:

Edited by thomaso
Posted

ja bym tak dosłownie nie brał tego online, wiadomo przecież że chodzi o możliwość rezerwacji wczasów online a nie ich spędzania :rolleyes:

jako, że wczasy to cenny keyword, myślę, że ta domena może znaleźć amatora.

#wczasy.es :angry:

Posted

Czy warto na tej domenie zbudować markę ? - Niestety, w tym wypadku wydaje mi się że nie.

Skoro jednak takie wynalazki jak: wczasyon-line.pl znalazły swoich amatorów, to pewnie i Tobie uda się sprzedać tą domenę za rozsądną kwotę :rolleyes:

Posted

Z najwyższej półki to ona nie jest ale przy braku tanich jedno-frazowych domen wakacyjnych, wczasyonline.pl powinna wcześniej czy później znaleźć nabywcę za jakąś przyzwoitą kwotę. Choć dobrze by było mieć z myślnikiem do kompletu.

Nieduże biuro posiadające pięciu doradców zdecydowało się z kolei na wakacje-online.com choć domeny bez myślnika jeszcze nie mają :rolleyes:

Posted

kiedys poswiecilem troche czasu na przeszukanie roznych fraz z wyrazem wakacje.... wszystko przesiane jest dokladnie dlatego mysle ze auta za to nie kupisz ale xxxx zl jest realne

# miniwakacje*pl

# iwakacje*pl