Jump to content

Recommended Posts

Posted

W panelu w Lista domen mam jakiś error zaczynający się od :

Warning: mysql_db_query() [function.mysql-db-query]: Unable to save result

potrzebowałem zmienić w jednej doemenie DNSy, ale wolę nie robić tego do czasu usunięcia errora.

M

Posted

Wpisując poprawne hasło informuje mnie że jest złe :rolleyes:

Gdy chcę sobie przypomnieć hasło podając email - "Podany adres nie jest zarejestrowany w naszym serwsie!"

Bravo!

Posted
Wpisując poprawne hasło informuje mnie że jest złe :rolleyes:

Gdy chcę sobie przypomnieć hasło podając email - "Podany adres nie jest zarejestrowany w naszym serwsie!"

Bravo!

Mam to samo. Juz sie wystraszylem, ze ktos ukradl mi haslo.

Posted (edited)

Zauważyłem, że DROPPED coraz częściej zalicza wpadki, raczej nie działa to na jego korzyść.

Edited by Bert
Posted
Stawiam na to, że padł wczoraj dysk.

chyba żartujesz.

no, w sumie nieźle by było, jakby to dysk (jeden dysk) padł..... ja się zastanawiam czy darmowy hosting można prowadzić na dysku a nie macierzy....

ale wyświetlane błędy faktycznie pokazują totalną rozwałkę bazy, zupełnie jak przy padającym dysku.

M

Posted

Nie no pewnie nawet w razie padu dysku Michau ma aktualną kopię z drugiego, ale wiadomo że to zawsze problem. No nic, nie ma co gdybać, pewnie niedługo sam poinformuje co się stało.

Posted

Nie wygląda to dobrze, właśnie w takich chwilach wychodzi, że Michałowi naprawdę przydałby się BOK i dyżur techniczny serwisu, bo kompletnie nie wiadomo, co się dzieje i ile zajmie naprawa. :rolleyes:

Posted

Błędy wynikają z popsutych tabel. Tabele popsuły się z powodu wczorajszego zapełnienia dysku. Jednak totalną amatorką jest dopuścić, żeby dysk się zapełnił. Amatorką jest też nie sprawdzić bazy SQL przy zapełnieniu się systemu, gdyż tabele napewno się popsują w przypadku MySQL.

Posted (edited)
Ponawiam pytanie które zadał wczoraj rekino: jak firma zajmowała się / zajmuje się serwisem dropped.pl / aftermarket.pl ?

Pewnie Michau Enterprises, LLC ;-p

Edited by Interson
Posted

Przykro, że takie sytuację się zdarzają ... przecież niektórzy już pewnie chcą domeny przenosić bo się wystraszyli.

U mnie 1 domena zmieniła status na przedłużenie mimo, że mam jeszcze miesiąc czasu ...

Posted
Serwis Dropped.pl nawiązał współpracę z firmą NameDrive, liderem na rynku parkowania domen. Dzięki temu, użytkownicy Dropped.pl mogą korzystać z programu parkingowego NameDrive na preferencyjnych zasadach.

Takie info pojawia się cały czas. Konta z ND powiązałem już dawno temu.

Czy tego serwisu nie może ktoś porządnie zrobić? :rolleyes: