Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

aplikacjemedyczne.pl

Dość wyspecjalizowana ale może jest jakaś szansa na sprzedaż. Wcześniej myślałem o forum tematycznym dla

programów medycznych tak specjalizowanych jak i dla użytku domowego. Teraz raczej zdecyduję się to wystawić .

Proszę o oszacowanie wartości.

Pozdrawiam

Posted (edited)

Jak dla mnie domena jest ciekawa, wiadomo IT się rozwija - szczególnie oprogramowanie, chciałbym poruszyć dwie kwestie :

- wydaje mi się, że przetargi w których uczestniczą jednostki medyczne (szczególnie te duże ) są często ustawione i jest tylko kilku graczy tworzących takie oprogramowanie na rynku wiec dla nich samą reklamą jest ich nazwa firmy często nazwa systemy który sprzedają

- ale jest jakby druga strona medalu (i tu twoja domena zyskuje) prywatyzacja służby zdrowia, powstanie wiele zakładów opieki zdrowotnej, lekarze przejdą na swoje praktyki z czego zwiększy się zapotrzebowanie na programy, więc powstać może więcej firm piszących takie oprogramowanie -- > owe firmy zechcą w większym stopniu zaistnieć w internecie więc domena "może" mieć dużą wartość

ciekaw jestem zdania innych użytkowników forum

Pozdrawiam

Edited by Los_Rozrabiakaneros