Jump to content

Recommended Posts

Posted

nic nie znaczy, to takie słowotwórstwo ale jeśli rowerowanie znaczy dla ciebie jazda na rowerze to czemu nie :)

Wyniki 1 - 10 spośród około 11,200 dla zapytania "pokering" -"pickering"

w krajach anglosaskich się nie przyjęło.

Posted
nic nie znaczy, to takie słowotwórstwo ale jeśli rowerowanie znaczy dla ciebie jazda na rowerze to czemu nie :)

w krajach anglosaskich się nie przyjęło.

dlaczego google dla mnie pokazuje dla "pokering" Wyniki 1 - 10 spośród około 8,980,000 dla zapytania "pokering". (Znaleziono w 0,11 sek.) ?

dlaczego google mnie oszukuje?;)

Posted (edited)
dlaczego google mnie oszukuje?;)

bo nie umiesz korzystac z google :)

ktoś ci już pisał że musisz iść na kurs ;)

na zapytanie o pokering, google myśli, że wie lepiej od ciebie o co ci chodzi i dołącza do wyników inne podobne popularne słowo:

Czy chodziło Ci o: pickering?

ponieważ chodzi ci wyłącznie o pokering a nie pickering, to musisz to googlom łopatologicznie wyjaśnić:

"pokering" -"pickering"

i otrzymujesz właściwy wynik dla słowa: pokering :)

Edited by przemowild
Posted
pokering

zastanawiam się nad tłumaczeniem tego wyrazu na polski , co on może oznaczać ? granie w pokera ?

Jak by to było PokerING, Poker-ING, to bym pomyślał, że wpadłeś na genialny pomysł: ryzyko i ubezpieczenia od tego ryzyka :)

Domena wysokiego ryzyka:)

Posted
aaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

Alet tak ją można też czytać PokerRing

Jak sprzedasz, to masz u mnie kod Authinfo do WindykatorDomen.pl za free. Bo specjalnie dla Ciebie regnąłem :)

Posted (edited)
Alet tak ją można też czytać PokerRing

Jak sprzedasz, to masz u mnie kod Authinfo do WindykatorDomen.pl za free. Bo specjalnie dla Ciebie regnąłem :)

Chcesz pokerring ? co do reszty ok, trzymam za słowo

Edited by zyzaczek