Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Właśnie zarejestrowałem z 'palca' dwie domeny.

forumzus.pl

forumus.pl

Na forumZUS.pl oczywiście mozna baardzo wiele zdziałac.

Poczawszy od działu ..składki, swiadczenia, różnego rodzaju porady, druczki, druki, druczyska..

Po odszkodowania, renty, świadczenia itd...

Oczywiscie nie mogloby zabraknąc działu ''mięsnego'' dla ''obsłużonych petentow'' owego urzędu. Gdzie można byłoby sobie ulżyć i wyrzucić z siebie ten ból. Zresztą tematów na takim forum nigdy nie zabraknie.

Dla forumUS.pl czyli Urzad Skarbowy ... podobnie jak z Zus-em...

Forum prowadzone przez kogos kto sie zna na tym (tylko i wylacznie) napewno ''odniesie sukces. Tymbardziej ze temat ''chodliwy' a owych forów jak na lekarstwo ...

Ale co ja z tego bedę miał? Zarejestrowałem domeny z myslą odsprzedania ich.

czy znajdę na te domeny kupca?

I czy wogole mozna zrobic forum pod taką nazwa? czy ZUS, US nie doczepi sie do tego??

z gory dzieki za wszelakie opinie i sugestie :)

Posted

Ciężko powiedzieć trochę takich for internetowych z tematyką zus i us, można znaleźć w necie ;), temat szeroki jak woda i bardzo mało lubiane instytucje w Polsce.Co do nazwy raczej nie powinni się przyczepić, tylko myślę że w tej tematyce raczej na nazwie domeny, dużo się nie zarobi, jeżeli w ogóle uda się znaleźć kupca to może uda się odzyskać i trochę zarobić, ale to jest tylko taka moja opinia, a życie może napisać inny scenariusz :).