Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posiadam kilka 3 literowych domen .com.pl czy warto juz je sprzedac i po jakiej cenie ? kilka interesujacych wg mnie,poniewaz nie są tylko wygenerowanymi literkami ale tworzą rowniez slowa w jezyku angielskim

Posted

Jeżeli to nie tajemnica, a nie wygląda, skoro zamyślasz o sprzedaży, pochwal się nimi.

Nie spodziewaj się jednak kokosów, 3 literowe com.pl nie są szałem.

* jdc.pl

* hih.pl

Posted
A lepsze są 2 literowe com.pl czy 3 literowe com.pl ? Na logikę to powinny być 2 literowe ale o 3 literowych jakoś więcej słychać

Biorąc pod uwagę, że na klawiaturze mam 26 literek (nie biorę pod uwagę cyferek, polskich liter ani znaków specjalnych), to pewnie o 3-literowych jest słychać częściej o jakieś... 26 razy ? :) (mówiąc wprost - kombinacji 2-literowych jest 676, a 3-literowych już 17576).

Posted
Biorąc pod uwagę, że na klawiaturze mam 26 literek (nie biorę pod uwagę cyferek, polskich liter ani znaków specjalnych), to pewnie o 3-literowych jest słychać częściej o jakieś... 26 razy ? biggrin.gif (mówiąc wprost - kombinacji 2-literowych jest 676, a 3-literowych już 17576).

No dobra ale podstawa mojego pytania było to co się bardziej opłaca.

Jest ktoś w stanie odpowiedzieć jaka jest przybliżona wartość domen

3znaki.pl (bez polskich znaków)

3znaki.com.pl(bez polskich znaków i cyfr)

2znaki.com.pl(bez polskich znaków)

2znaki.pl (z polskimi znakami i cyframi)

Jak nikt nie potrafi określić jakiegoś przedziału cenowego to może przynajmniej kolejność wartości wyżej wymienionych