Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do wyrażania opinii o domenie Filmas.pl

Wyniki 1 - 10 spośród około 277,000,000 dla zapytania "filmas". (Znaleziono w 0,32 sek.) :)

jaka wartość ?

Posted (edited)
a to google cię cały czas robi w wała :)

to chyba znaczy film po litewsku.

tu akurat przy rejestracji nie kierowałem sie google, tlko tym, ze to slowo filmas jest pospolite w polszy, mowią potocznie na film filmas.

czy wy przy rejestracji domeny za wyrocznie uwazacie google ? :)

Edited by zyzaczek
Posted (edited)
:) może lekko nie nadążam za trendy słowotwórstwem; nigdy takiego określenia nie spotkałem

że niby: wczoraj obejrzałem ciekawy filmas! ?? :)

bez kitu ??? ;:) chyba zartujesz, cos mi sie wydaje .

kasy nie nie szkoda :) ciągle do przodu.

Ninja attack hehe

Edited by zyzaczek
Posted (edited)

W życiu nie słyszałem określenia filmas. :)

Lepiej będzie jak zarejestrujesz sobie filmasy.pl - przynajmniej liczba mnoga. :)

Edited by p0zer
Posted (edited)
tu akurat przy rejestracji nie kierowałem sie google, tlko tym, ze to slowo filmas jest pospolite w polszy, mowią potocznie na film filmas.

tylko kto tak mówi Polacy czy Litwini, na trzeźwo czy na bani?

Tak czy inaczej, nawet jeżeli jesteś jedyną osobą używającą takiego określenia to nie jest najgorzej bo to zawsze jeden potencjalny user strony o takim adresie.

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
tylko kto tak mówi Polacy czy Litwini, na trzeźwo czy na bani?

Tak czy inaczej, nawet jeżeli jesteś jedyną osobą używającą takiego określenia to nie jest najgorzej bo to zawsze jeden potencjalny user strony o takim adresie.

sprecyzuj o co Ci teraz chodzi bo może chodzic o 2 sprawy , nie wiem do czego pijesz?

o to ze napisałem polszy? , czy pytasz, kto tak mówi na film filmas ?

jeśli to pierwsze to wybacz mój brak komentarza a jesli o to drugie to drugie to looknij w wyrocznie google znajdziesz tam

co prawda nie wiele tego , ale to słowo jest uzywane potocznie wsród młodzieży. Czy gdybys znalazł serwis poświęcony tematyce kina , filmów, pod adresem www.filmas.pl byłbys w szoku ??

pewnie napiszesz ze tak, z przekory :)

pozdro

Posted
Czy gdybys znalazł serwis poświęcony tematyce kina , filmów, pod adresem www.filmas.pl byłbys w szoku ??

Szczerze powiem, że nie, sprawdziłbym tylko czy ten serwis należy do agory, albo o2 bo głównie oni ostatnio stawiają strony na takich ninjach :)

Posted (edited)
Szczerze powiem, że nie, sprawdziłbym tylko czy ten serwis należy do agory, albo o2 bo głównie oni ostatnio stawiają strony na takich ninjach :)

THX za szczerość.

No, do agory to obowiązkowo napiszę, przed wystawieniem domeny na allegro . Spytam, czy nie chcieli by kupić super ninji filmas.pl :)

haha domainer juz dzis o tym myślałem, jak chcecie to mowcie :) sie nie obrażę, serio.

Edited by zyzaczek
Posted (edited)
Jeszcze trochę i zyzaczek otrzyma na forum range "Ninja Master" :)

n-i-n-j-a--m-a-s-t-e-r

prawie jak p-o-k-e-r :)

Edited by szogun
Posted (edited)
slowo filmas jest pospolite w polszy, mowią potocznie na film filmas.

To ja chyba mieszkam w jakimś zacofanym regionie, bo takiego okreslenia nie słyszałem. :)

Domena raczej nic nie warta, chyba że znajdziesz kogoś kto jak Ty, używa tego okreslenia, i chciałby mieć swój serwis/forum z filmasami/o filmasach (takie wiesz, krejziii forum filmasowe :) ). :)

Edited by sz3kla
Posted
To ja chyba mieszkam w jakimś zacofanym regionie, bo takiego okreslenia nie słyszałem. :)

Domena raczej nic nie warta, chyba że znajdziesz kogoś kto jak Ty, używa tego okreslenia, i chciałby mieć swój serwis/forum z filmasami/o filmasach (takie wiesz, krejziii forum filmasowe :) ). :)

wiem wiem, ale nie koniecznie krejzi :) a używa masa ludzi , nie wiem skąd pochodzicie ale u mnie tak się mowi.

Posted
W życiu z takim określeniem się nie spotkałem.. "Joł, joł co za filmasa dzisiaj lukales?"

ale czego jak czego, instynktu moge Ci pogratulować Jarek :),piszesz ze nie słyszałeś w zyciu ale to, co tam nawrzucałes w sudzysłowie, jest dobrym przykładem . Takie teksty też słyszę. :)

Posted

Hołli szit, wiec mlodziez luka na filmasy teraz? No to w takim razie ok (choc z drugiej strony nie zdajesz sobie sprawy jak takie grypsy szybko zanikaja..)

Posted
Hołli szit, wiec mlodziez luka na filmasy teraz? No to w takim razie ok (choc z drugiej strony nie zdajesz sobie sprawy jak takie grypsy szybko zanikaja..)

już spoko spoko, skonczcie z tym joł, bo tego nie trawię :) jołów powinni zagazować. A filmas ppowinien ktoś łyknąć :)

Posted

filmAS czyli AS filmowy, filmy z najwyższej półki, albo takie co pojawiają się z rękawa itd itp

słowa nie słyszałem, ale przy dobrym serwisie filmowym, domena się obroni i nazwa się przyjmie.

mnie się podoba, tak jak bardziej mi się podobają serwisy z dobrą nazwą własną niż potoczną.