Jump to content

przepisywanietekstu.pl, przepisywanietekstów.pl + nIDN

Recommended Posts

Posted

Nie będę pisał, że dawno nie dawałem domen do wyceny :) Nie przez to, że nie rejestruję, ale nindżę zachowuję dla siebie a z innymi nie ma co się wychylać :-)

Tworzyłem sobie dziś listę usług, które będę wykonywał i oczywiście sprawdzałem domeny. Wyszło mi tylko, że wolne są:

przepisywanietekstu.pl

przepisywanietekstów.pl

przepisywanietekstow.pl

Co ciekawe dwie ostatnie w .eu i .com są zajęte.

Będzie coś z tego?

Posted (edited)

hmm ale co z tą domeną, będziesz przepisywał teksty? zalezy jaką usługę będziesz wykonywał?

Edited by Bait
Posted
hmm ale co z tą domeną będziesz przepisywał teksty? zależny jaką usługę będziesz wykonywał?

Zapomnij o tym co pisałem wyżej :-)

Do wyceny i opinii czyste domeny.

Posted

w sumie tak patrząc przepisywanietekstow.pl + idn ze 100zł na moje, chociaż jeśli faktycznie chciałbyś przepisywać teksty to pewnie już lepszej domeny nie znajdziesz a ta jest w miarę dobra ze względu na to iż zawiera te dwa wyrazy "przepisywanie" "tekstów". Stronę szłoby dość ładnie wypozycjonować z taka domeną.

przepisywanietekstu.pl te drugie słowo - liczba pojedyncza, trochę jak dla mnie nija ;)

Posted

Domena dobra dla kogoś, kto wykonuje usługi własnie w postaci przepisywania tekstów itp.

Przy czym chciałem zauważyć, że praca ta kookosów nie przynosi, a co za tym idzie, nawet gdybyś znalazł klienta zainteresowanego tą domeną, to wiele od niego za nie wyciągniesz. ;)