Jump to content

Recommended Posts

Posted

napisz do kurii.

A tak na serio to można postawić serwis z zdjęciami z nabożeństw. mocherowe berety będą cykać fotki i wklejać do serwisu :) później bedą liczły komcie jakie dostaja :)

Posted
napisz do kurii.

A tak na serio to można postawić serwis z zdjęciami z nabożeństw. mocherowe berety będą cykać fotki i wklejać do serwisu :) później bedą liczły komcie jakie dostaja :)

Inny mam pomysł na zagospodarowanie tej domeny. Ale dzięki Ci za Twój pomysł, chociaż nie skorzystam z niego.

Posted

Na takiej stronie można by umieścić wideorelację na żywo z Mszy Św.

Coś takiego jak w niedzielę na niektórych kanałach ;D

Posted
Na takiej stronie można by umieścić wideorelację na żywo z Mszy Św.

Coś takiego jak w niedzielę na niektórych kanałach ;D

Takie są założenia. Myślałem o tym.

Posted

zagorzali katolicy (czyt. babcie w chustkach) nie sa tak biegle w internecie... Innych uzytkownikow, mlodszych, nie widze za bardzo marnujacych czas na ogladanie mszy przed kompem - im wystarczy ze pojda do kosciola w niedziele i git.

Sama domena moglaby miec inne zastosowanie - bardziej ogolne ale zawsze katolickie i mysle, ze Kosciol przejdzie do ofensywy w walce o duszyczki wiec zaproponowanie im po radiu i tv takze internetu jako medium naszych czasow moze byc dobrym pomyslem.

Posted

A będziesz sam nagrywał czy przekazywał obraz z mszy świątej ?

Pomysł całkiem dobry. Nie wszyscy w polsce to pseudoateiści. Poza tym forum oczywiście. Tutaj to każdy jest ateista zagożały, bo to jest trendi. A w mode trzeba się wpasować i nie ważne czy się to rozumie chociaż w najmniejszym stopniu.

Posted
MszaSwieta.pl - MOHEROWA Nasza-Klasa, jestes moherem? znajdz ludzi o podobnych zaiteresowaniach...

Moze wypalic ;)

hahhahaah

spowiedź internetowa w czasie mszy?

Posted
MszaSwieta.pl - MOHEROWA Nasza-Klasa, jestes moherem? znajdz ludzi o podobnych zaiteresowaniach...

Moze wypalic ;)

Albo forum dyskusyjne. Już widzę te wątki pt. "A Kowalska to na msze się odpicowała, o a jakim autem podjechali. Tym to się powodzi. Pewnie kradną i oszukują".

Forum onetu już mamy przecież.

Niestety nie ten target :P

Posted

ciekawa nazwa.. hmmmm

msze sa juz przeciez transmitowane w necie.. i nic w tym smiesznego.. .

duzo polakow z za granicy (moze) by chcialo obejrzec swoich ziomali z parafii.. ;)

z tym ze wydaje mi sie.. ze domena akurat nie jest w odpowiednich rękach :P

Posted

No dobra, target jest, msze sa w radiu, tv, to czemu nie w necie. Tylko gdzie jest w tym kasa? Show me the money! ;) Będziesz handlował medalikami czy msza będzie przerywana blokami reklamowymi?

Posted (edited)
A będziesz sam nagrywał czy przekazywał obraz z mszy świątej ?

Pomysł całkiem dobry. Nie wszyscy w polsce to pseudoateiści. Poza tym forum oczywiście. Tutaj to każdy jest ateista zagożały, bo to jest trendi. A w mode trzeba się wpasować i nie ważne czy się to rozumie chociaż w najmniejszym stopniu.

Tak, retransmisje sam bym prowadził.

No dobra, target jest, msze sa w radiu, tv, to czemu nie w necie. Tylko gdzie jest w tym kasa? Show me the money! ;) Będziesz handlował medalikami czy msza będzie przerywana blokami reklamowymi?

Nie wszystko robi się dla pieniędzy.

Edited by kwalejko
Posted

Jedyne co mi przychodzi do głowy to wyszukiwarka mszy w okolicy.

Domeny bym nie rejestrował. Nawet by mi do głowy nie przyszło.

Posted (edited)
[..] Tutaj to każdy jest ateista zagożały, bo to jest trendi. A w mode trzeba się wpasować i nie ważne czy się to rozumie chociaż w najmniejszym stopniu.

Chyba jednak nie każdy ...

Oczywiście, dla każdego jest miejsce ;).

Edited by yarowa
Posted
Tutaj to każdy jest ateista zagożały, bo to jest trendi.

Nie ateista tylko realista. Jest kupa ludzi którzy wierzą ale z kościołem nie chcą mieć nic wspólnego, odkąd stał się bardziej firmą niż posługą. Zobacz w ilu firmach udziały ma np. kuria w Krakowie a potem pogadamy o tym co jest trendi a co nie.

Notoryczne afery seksualne pominę bo tematpowtarza sie tak często że robi się nudny.

Żeby nie odbiegać od tematu to domena bez zastosowania, chyba że kośćiół będzie chciał transmitować msze w internecie i sprzedawać reklamy na stronie ;) Nie zdziwiło by mnie już nic.

IMO 0 pln

Posted
Nie ateista tylko realista. Jest kupa ludzi którzy wierzą ale z kościołem nie chcą mieć nic wspólnego, odkąd stał się bardziej firmą niż posługą. Zobacz w ilu firmach udziały ma np. kuria w Krakowie a potem pogadamy o tym co jest trendi a co nie.

Też mi to działa na nerwy, zamiast przejeść pieniądze to inwestują, dając ludziom pracę - widać ciągle im mało. Mam nadzieję, że szybko skończy się ten cwaniacki biznes.