Jump to content

Recommended Posts

Posted

prosze o wycene i opinie na temat nowej domeny gieroj.pl

W przypadku tej domeny myślę o serwisie, w ktorym młodzi gieroje mogliby umieszczac np. filmy ze swoich gierojskich wyczynów:)

Posted
Póki co 0 gieroja ;)

Proponowałbym porozwieszać ogłoszenia sprzedaży domeny na wiejskich dyskotekach :)

skoro domena budzi usmiech, to juz polowa sukcesu osiagnieta - dzieki temu powinna latwo zapadac w pamiec

Posted
prosze o wycene i opinie na temat nowej domeny gieroj.pl

W przypadku tej domeny myślę o serwisie, w ktorym młodzi gieroje mogliby umieszczac np. filmy ze swoich gierojskich wyczynów:)

Pierwsze moje skojarzenie, to rosyjskie filmy, nawiązujące do tego co nazywają oni Wielką Wojną Ojczyźnianą [iI Wojna Swiatowa po "naszemu"] ;) Tylko to "pl" mi nie pasuje do mojej koncepcji :) Chyba, że byłyby to filmy nawiązujące do sowieckich podbojów, napadów, zniszczeń i gwałtów na terytorium Polski, a w takim przypadku już mi się śmiać przestało chcieć ... :)

Guest anglik
Posted

Chyba Gustaw Herling-Grudziński (nie jestem pewien) pisał gierojszczyk. Dokup także w liczbie mnogiej :) .

Jak dla mnie 5,50zł na Allegro.

Pozdrawiam.