Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie podoba mi się kolejność, jednak wg. PKT jest ona poprawna.

Można postawić pod tym adresem coś na podobę infoinwest.pl

Na pewno domena jest >coś< warta :)

Posted

Wg mnie okolice reg fee albo mniej. Odwrócenie słów (internet to nie słownik poprawnej polszczyzny, to brzmi b. nienaturalnie), długa nazwa, ogólnikowość stwierdzenia... :)

Posted

odwrócone domeny sa po prostu bez sensu i generują wiecej typos niż by się moglo wydawać.

Ktokolwiek na to spojrzy i tak napisze inwestycjebudowlane.pl bo tak jest logicznie

000000 pln

Posted
internet to nie słownik poprawnej polszczyzny, to brzmi b. nienaturalnie

Może masz racje. Jak patrze na te inne branże u nich - 'budowlana chemia', 'Harcerskie artykuły', itp przychylam się do Twojej opinii.

Poniosło mnie :)

Za dużo się namyślałem dzisiaj o biznesie domenowym, albo domenowym biznesie... bleh..

Do krisza

Gdy będziesz komuś wciskał domenę, a ten ktoś będzie stękał na tę kolejność, odeślij go na strony PTK. Może łyknie haczyk ;)

Posted

Prawie każda domena ma swoje cechy ujemne, a wiele z nich to zwykle słowa, określenia wyrwane z kontekstu. Być może zyski z adresu budowlaneinwestycje.pl będa mniejsze niż przy domenie inwestycjebudowlane.pl, ale pieniądz jest pieniądz i mogą to być również bardzo interesujące kwoty. Pozdrawiam serdecznie.

Guest anglik
Posted
Mam pewną wizję w związku z tą domeną i stąd moje przekonania. Dziękuję za słowa krytyki. Pozdrawiam.

Juz nie przesadzaj z tymi wizjami ;) w tym kraju to jest niebezpieczne :) .

Myślę że na Allegro osiągnie max 34zł.

Pozdrawiam.

Posted

Staram się przez życie iść z pokorą i zawsze uczyć sie od najlepszych, ale może Miś Uszatek powie mi dlaczego "budowlane inwestycje" są NIELOGICZNE? Logika to przede wszystkim poprawne rozumowanie, wyciąganie odpowiednich wniosków, kojarzenie faktów. Nie wiem, być może ja czegoś nie rozumiem, raz w życiu zdałem przedmiot "logika dla prawników", ale wydaje mi się, że określenie "budowlane inwestycje" można oceniać jedynie pod kątem stylu, a nie jak Miś Uszatek wyraził się LOGIKI. Bardzo cenię sobie Wasze uwagi ale czasami krytyk też musi być konkretny. Pozdrawiam serdecznie.

Guest anglik
Posted

No...Koralgol... nie wstydz się...ja też wbijam swój miecz...jak rycerz litewski...

Co Ty teraz zapostujesz?

Wiem... napisz coś o TV...

Pozdrawiam.