Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za ok. 30 minut, tuż po północy rozpocznie się sprzedaż biletów na koncert zespołu U2 w ramach trasy trasy U2 "360, który planowany jest na 06 sierpnia br.

Co prawda bilety będą sprzedawane w trzech miejscach:

livenation.pl / www.odyssey.pl

eventim.pl

ticketpro.pl

ale czuję, że serwery i tak nie wytrzymają.

Szczegóły dotyczące koncertu dostępne są m.in. TU

Posted

a u mnie

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

;)

Posted

Czy ja dobrze rozumiem z mapki, kupując bilet za ponad 8 stów będę sobie siedział kilometr od sceny?

To już na Madonnę w strefie Golden Circle jest połowę taniej. A pewnie szybciej się rozsypie niż U2 ;)

Posted
Czy ja dobrze rozumiem z mapki, kupując bilet za ponad 8 stów będę sobie siedział kilometr od sceny?

Źle rozumiesz.

Co prawda dawno nie byłem na Śląskim ale o ile pamięć mnie nie myli i z tego co widzę na Wiki szerokość boiska sportowego ma 68 metrów więc ten kilometr to chyba nieco na wyrost, nawet uwzględniając trybuny ;)

Poza tym jadąc na koncert chce się być jak najbliżej zespołu ( na murawie ) a tam bilety kosztują tylko 190 zł.

Ale skoro komuś nie zależy na tym czy to będzie U2 czy Madonna, to niech wybiera cokolwiek.

Okazało się, że nie było tak źle z zakupem ;)

Posted (edited)

Nie jest mi wszystko jedno Madonna, U2 czy jakaś Doda ;)

Tak sobie tylko myślę, że Madonna jest pierwszy i pewnie ostatni raz w Polsce i dla fanów to wydarzenie nieporównywalne z niczym innym, warte każdych pieniędzy, natomiast U2, jeśli się nie mylę, było już chyba kilka razy w PL albo blisko i pewnie będzie znów. A kupując bilet na GC można praktycznie dotknąć Madonny za 400pln. Na U2 możesz sobie usiąść, jak jakiś stary piernik 70 metrów od sceny, rozpakować popcorn i usnąć. Z tyłu jeszcze spokojniej ;) Albo walczyć na murawie za prawie 200pln jak milion pozostałych fanów (choć już nie ma biletów), a nie 3.000 gości w strefie na M. Takie sobie moje dyrdymały w "Na Każdy Temat".

Edited by xsawery